Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ma seen je kad ti neko vidi poruku i iskulira je :)
I love you. ♥
Poslala sam poruku (kad tamo otvori taj neko kome si poslao poruku, piše tebi ''seen'', što znači da je isti video poruku i pročitao). Mada obično odmah odgovori dotična osoba do koje mi je stalo, zvaćemo je Optimus Prajm, ili mi nekad i sama pošalje nešto, ali dešava se nekad da nakon što Optimus vidi moju poruku, iskulira DANIMA, dok ne započnem neku konverzaciju, a (po)nekad i sam inicira novu konverzaciju.
WHY U SO CRUEL OPTIMUS?
(LADNO IMA FOREVER ALONE MEGATRON)
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/048/3/2/wheelie___forever_alone_by_guidoarts-d4pzyn3.jpg
Nisam baš siguran da sam iz ovih "seen" postova shvatio baš o čemu se radi i šta vas dve muči, ali... ono - biće bolje. There, there. :D
Hahahahah, smo, pobeda.
Ћао, оће нека курца?
Моји пријатељи из РЛ-а немају ФБ, са образложењем да их то превише узнемирава и одвлачи пажњу, и још ми се подсмевају јер ја још увек имам профил. Да ли су они нормални, ко је ту асоцијалан? Шта може интернет тако страшно да ти уради да нећеш да живиш на њему? Све се више удаљавамо, изгубићу и то мало реалних особа у свом животу.
Lukse, Vidri nije ništa, samo ono regularno život je sranje, ja sam go kurac, a ja sam sin zonovana (eno tamo objasnio fatalni crvenokosi go kurac, pardon Vidra šta je to). :(
http://i1.ytimg.com/vi/ddQu2KHwIn4/hqdefault.jpg
eto, šta seen učini :D
jebo seena svog
✔ Seen 0:09
A ti ne znaš da uzvratiš sinzonovanjem? Duplom merom?! Pa kakav si ti igrač?
:(
I love you.
✔ Seen
Treba biti jak, to je jedini odgovor. Koliko puta sam doživeo spuštanje slušalice čim progovorim... To je još gora varijanta, a najgora okretanje glave na ulici, što sam isto par puta doživeo. Ceo svet mi se srušio tada. Ali ne znam zašto sam bio iznenađen, jer su ovi sinzond i hengapfond pre okretanja glave ukazivali samo da je okretanje glave sledeći logičan korak. U suštini, ko ti odmah ne odgovori na sin poruku, taj će jednog dana da se pravi da te ne poznaje, pa gledaj ti. Rasfrenduj ga.
ne znam da li je ovo za jadanje, ali ja bukvalno svako jebeno jutro vidim doktor jankovica u blizini matice srpske kako tako nekako besciljno luta po ulici, ide malo napred, pa onda 20 metara nazad, pa stane....pa ode, pa se vrati i tako u krug, svako jebeno jutro...i ja ga cesto posmatram, a da on to ni ne zna
Ti si u stvari hteo da se pohvališ kako živiš u centru Novog Sada?
:'(
Ali nije da to uvek tako radi, uglavnom uvek odgovori odmah, nego ne volim to kad kao ja odgovorim ili nešto kažem u duhu nastavka razgovora, pa onda kao ništa nekoliko dana (mislim ne volim da moj post bude poslednji).
Blargh!
ne zivim u centru, tu radim i zaradjujem 90 000 mesecno
E, onda je druga stvar. Bude para i za račune i za potrošačku korpu, a i da čovek kupi sebi nešto od tehnike i garderobe, izlazak, zezanje, letovanje. Gde radiš?
E, jebi ga, ti si luda :) Čujte se telefonom, tu ćete se još nežno prepirati ko će prvi da spusti slušalicu.
A, šta da kažem, nisam vešta u komunikaciji. Je l' to onda znači da ipak ima nade? I, još bitnije, da nisam sinzoned? :D
Samo da se još i usudim da pitam za isti, ne znam zašto mi je to toliki problem. A I MRZIM DA RAZGOVARAM TELEFONOM! MRZIM! Pa ja sam stvarno luda.
https://31.media.tumblr.com/17cb53ebf7d3d545eaa60e65003a9fce/tumblr_inline_n01odqVOt11s4ivgm.gif
opet valdemare ti i smorka....sad je vec previse ocigledno ovo vase flertovanje