Moram nekom da se izjadam :((

1. jebote ladno ćete se mala setiti svaki put kad joj izađe herpes

reci, a? :D

2. sledeći level sida pa će misliti na tebe do kraja života lolo

3. to ne znam gde ima da se nabavi lololo

4. a baš sam džukela, pravi averedž srb

5. боли те курац, бар си јебо

6. sinoć sam slomila ogledalo 1 sa 1 :((

7. 7 godina nesrece....sad pojebi neku ciganku zbog 7 god srece taman da anuliras

8. mala vidra,umreces

9. Ja sam cuo da samo ljudi iz kosjerica mogu da ti skinu tu magiju...cak ni vlasi nisu u stanju da znas

10. a neka ću, al žao mi ogledala
    joj, je l' baš mora ciganka?

11. Dobro, salio sam se, mogu i ja

12. Ciganin sam to ne menja stvari

13. prostom matematikom se stize do pozitivne nule.7 godina frke ako sjebes ogledalo,7 godina srece ako jebes ciganku.to se jos i danas moze odraditi,subotnji najlon.

14. ajd ujutru ću, ne stignem sad

15. Sto vise odlazes teze ce ti biti da odradis to, prelomi sad odma

16. јој боже
    у праву си.
    ...

17. Smorih se na poslu opasno, urednik nabacao gomilu nekih idiotskih rubrika, ne mogu ni da zaspim ko čoek, malo-malo pa u program a umoran sam kao pas, kao dva pasa, ne mogu gledati, ne mogu čitati, ne mogu ništa.
    Plus što sam dobio nesposobnog i neslanažljivog tonca koji priča sam sa sobom, jebote!

18. Šta ti radiš? Nemoj reći da si voditelj radio emisije. ;-) Ima li neki link i br. telefona da vas zajebavamo u programu? lolo

19. Ima linak, al sam ukinuo pozive zbog vas takvih :D

Bude prenos uživo na ustreamu :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.