Moram nekom da se izjadam :((

1. jebote ladno ćete se mala setiti svaki put kad joj izađe herpes

reci, a? :D

2. sledeći level sida pa će misliti na tebe do kraja života lolo

3. to ne znam gde ima da se nabavi lololo

4. a baš sam džukela, pravi averedž srb

5. боли те курац, бар си јебо

6. sinoć sam slomila ogledalo 1 sa 1 :((

7. 7 godina nesrece....sad pojebi neku ciganku zbog 7 god srece taman da anuliras

8. mala vidra,umreces

9. Ja sam cuo da samo ljudi iz kosjerica mogu da ti skinu tu magiju...cak ni vlasi nisu u stanju da znas

10. a neka ću, al žao mi ogledala
    joj, je l' baš mora ciganka?

11. Dobro, salio sam se, mogu i ja

12. Ciganin sam to ne menja stvari

13. prostom matematikom se stize do pozitivne nule.7 godina frke ako sjebes ogledalo,7 godina srece ako jebes ciganku.to se jos i danas moze odraditi,subotnji najlon.

14. ajd ujutru ću, ne stignem sad

15. Sto vise odlazes teze ce ti biti da odradis to, prelomi sad odma

16. јој боже
    у праву си.
    ...

17. Smorih se na poslu opasno, urednik nabacao gomilu nekih idiotskih rubrika, ne mogu ni da zaspim ko čoek, malo-malo pa u program a umoran sam kao pas, kao dva pasa, ne mogu gledati, ne mogu čitati, ne mogu ništa.
    Plus što sam dobio nesposobnog i neslanažljivog tonca koji priča sam sa sobom, jebote!

18. Šta ti radiš? Nemoj reći da si voditelj radio emisije. ;-) Ima li neki link i br. telefona da vas zajebavamo u programu? lolo

19. Ima linak, al sam ukinuo pozive zbog vas takvih :D

Bude prenos uživo na ustreamu :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.