Majka dobila otkaz jer se koleginica što je bila na bolovanje godinu i po vraća i sad ja moram da se zaposlim. Zar ide to braćo da ja u najbolje godine radim?
И можеш свакоме да причаш какву си рибу јебао баш у том таксију, уђе она, ти питаш докле, она каже: "где ти пожелиш, лепи, и још ако могу да ти платим у натури", и ти случајно сазнаш да је то у ствари другарова бивша, и кренеш да је возиш јер знаш где живи, а она једну ногу на твоје седиште, једну на сувозачево, и ту попустиш јбг.
Majka dobila otkaz jer se koleginica što je bila na bolovanje godinu i po vraća i sad ja moram da se zaposlim. Zar ide to braćo da ja u najbolje godine radim?
MA sve, sve, ali de malo slovo! I kako sada da se oseti posebnom, kad je zajednička imenica? :(
:D
Izmenio sam jebo ti nju... I figurativno i bukvalno
Ma ja Radetu napiso, ali nema ni veze sad.
Zar nisi inače taksirao? Ili je to bilo privremeno?
Е, брате, ако могу да ти препоручим посао, најбоље ти је да почнеш да таксираш, радиш кад ти дуне, добро се плаћа, упознајеш људе, бомба.
И можеш свакоме да причаш какву си рибу јебао баш у том таксију, уђе она, ти питаш докле, она каже: "где ти пожелиш, лепи, и још ако могу да ти платим у натури", и ти случајно сазнаш да је то у ствари другарова бивша, и кренеш да је возиш јер знаш где живи, а она једну ногу на твоје седиште, једну на сувозачево, и ту попустиш јбг.
zasto bas ti moja ikono sa zida
Jebiga Mešo, nađi poso majci
Problem rešen, vratiće mi pare al moram da čekam.
To, dobroe ipak.
Danas sam bio do Komercijalne poslom, pitam jesu li rešili problem, ova se sirota izoduševljava što je neko nije napušio :)
Nije ni njima lako jebeš mi sve.
ljeb ti jebem, pijem neki čaj od iđirota, pa ne znam je l' neko nekad probao ukus lijekova koji se sipaju u injekcije, e takvo je
Pa nemoj piti!
baš hoću
probao sam ja taj idiot, pre bi jeo govanca kavkaskog mošusnog govečeta... probaj malu mlečiku (svilovina), tek to je gadluk...
pa taj rad, a i izgledom ne odudara puno
al sam zato otkrila najukusniji čaj koji sam ikad pila: matičnjak
gdje li je bio cijeli moj život :D
Pa iđirot ti raste isključivo po močvarama i barama lololo
al sam zato otkrila najukusniji čaj koji sam ikad pila: matičnjak
gdje li je bio cijeli moj život :D
Vidra, pij Teekanne čajeve, s mlekom... auuuh, kakva klinac ambrozija, kakvi bakrači...