Moram nekom da se izjadam :((

1. Jeste, jeste, to je tonac, ja sam u drugoj prostoriji i ukinuo sam svoj stream :D

2. E, upravo sam njemu na strim pozdravio skočimiša s famelijom, a on uzeo da mi maše, aman naočit neki čovek lolo

3. hahaha
    Vidim upravo :D

Kakav si ti lik :*

4. Upravo je uspio da sjebe komplet program jer je kliktao nešto levo.

Bem ti sunce upičku.

5. Hah, onaj mršavi? Heheheh

6. Upucaću ga pa ću se objesiti.

7. Imo 4000 dinara na tekućem i otišo u maksi reko da kupim nešto za frižider, dakle hrana i to ništa ekstra, jedan prašak za pranje plate još nema nešto da se jede mora a i da se pere.
    I odemo ja i bojana i sad uzeli koješta da se uklopimo u budžet, malo pašteta, zaleđene pičke materine neke, paštete, krompir i osnovno jebi ga da se ima.

I sad došli do kase, ja vadim ono ona kuca i otkuca 4200 dinara reko 4000 provlačim karticom i dam ti 200 kaže može. Dajem ja onu karticu ona provuče jednom kaže transakcija neuspela, ona opet, opet neuspela. Reko možda nema dovoljno oduzmi prašak, oduzme ona prašak provuče jednom, opet neuspela, ona opet, opet neuspela.

Ništa ja kulturno vratim sve de sam našo jebi ga ispalio se seljak, nisam proverio kolko imam i to. Izađem napolje stižu 4 poruke na telefon od banke 2x4000 i 2x3000 prašak bio 1000.
    Ja proverim račun -10.000, ULEĆEM u maksi i krenem da objašnjavam i da pljujem kolko sam zapenio al ne od besa nego od panike, jebote nemam ni robu a uzeli mi 14.000. Ona ne zna šta ja govorim, ljudi me gledaju vatam se za grudi oće srce mi iskoči, počo penim ne znaju koj mi kurac.
    Ja se smirio malo i pokazujem poruke od banke NJIMA SMEŠNO! CRKOŠE OD SMEHA!
    JEBEM VAM MAJKU DA VAM JEBEM U PIČKU ALO BRE!

Dadoše mi 4 slip koda iz onog kurca i napolje. Ja sad na ulici držim one slipove il kako se zovu jebem li ga više i trčim do bankomata da proverim stanje isto -10.000 na poleđini nađem neki broj, zovi broj niko se ne javlja, zovi drugi put javi se neka pička i odma nači nisam reko ni dobar dan ona ko navijena počela "pao je sistem u srbiji, bla bla, sve znamo, nijedna banka nije proknjižila ništa to što vam je skinuto biće vam vraćeno danas što ste digli sa bankomata" REKO STANI JEBOTE BOG U MAKSIJU SE DESILO NIJE BANKOMAT. Mal mi ne reče "Isti kurac!" Al malo falilo.

Evo me kući zvekno bromazepam, na računu još uvek -10.000 živ nisam.

8. јебем им племе лоповско

9. Rade, kapiram da će se ipak to regulisati, nemoj da se sjebeš sad. Nisi samo ti u buli: dakle, veće šanse da se sve razreši.

10. е то је јадање! а не оно "јао сутра колоквијум", "јао ударила ме лопта па ми прст поплавео", "јао гладан ми мачак а ја студент".
    биће ваљда како треба, ал' да је зајебана ситуација, јесте!

11. pao je sistem u srbiji, bla bla, sve znamo,

Koja je ironija kad tebi daju takvo objašnjenje...

12. Za gospodu je kompjuter, za seljane koji su sišli sa čuke i pišu programe za banke je abakus. Mada i za to treba osnovna inteligencija kako se koristi.

13. jel si u intezi? posto im je danas stvarno pao sistem

14. Ali što ženu nazivaš imenom, ka da svi mi znamo ko je ona haha. Isto kao s roditeljima, ne zoveš oca Dragan ili tata nego babo!

15. Znaju oni koji trebaju da znaju. Većina.

16. Jedino ti sa sajta zoveš ženu imenom. Džonija Kurajberova je odavde ali je on zove "ona moja". zapalo mi za oko. :)

17. Ja ne stavljam ime zato što me posle prozivate.

18. Ortak moj zove (zvao sad mu je žena) ribu "Pička". I pričali telefonom, ja na foru, "desi šta radiš", a on mrtav ladan "eo me šetam Pičku" hhehehe....

Nego Rade, vratiće ti pare, mislim retko sam bio u takvoj situaciji (tj u konkretno toj nisam), ali obično kad je neki kuršlus vrate pare. Mada, majku im jebem, neće da se izvine zbog greške. Čoek da preskoči ratu, klečao bi na kuruzu!

Mada, sad se setih drug moj, kockar, imao na elektronskom ruletu 3 300 kredita kad je rulet zabagovao, i samo se restartovao. I upali se, i svima stanje 0, lik sa njim za stolom 16 000 imao...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.