U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Сморка, боље је пусти да схвати коначно да људе боли курац, можда ће престати да смара.
jesmo drugari, šta oš ti neše
pa tomidril je baš fin momak, lijepo je to
ŠTA JA OĆU? PITAŠ ME ŠTA JA OĆU?
Nešto pričam sa kolegicom (ovom iz prethodnom posta). E stanje je ovako: naša kancelarija nema prozore, na sedmom smo spratu zgrade, neke druge imaju. Ja kaem to mora da turaju ljude sa samoubilačkim tendencijama u ovakve kancelarije da ne mogu da skaču, evo ja na primer, a imamo i ovog Kolumbijca (to inače lik koji stalno nešto peva i priča sam sa sobom). O jebemtineđelju, ja to rekoh, a ona mi održa mi predavanje od 15 minuta kako: 1. ne ne ne, ona ne misli da je to istina, 2. kako u Americi imaju propisi u vezi prozora i kad neko hoće da se ubije, 3. kako joj generalno žao kad se neko ubije i 4. kako je u novinama pročitala da se neka devojka htela ubiti i 5. kako joj nije jasno kako se neko može ubiti. A ja samo komiku terao. :( O, BOŽE, ŠTO JE STAVI MENI! O ZAR MOŽE BITI OVAKO DOSADNA, KO JE MENI POSLA U KANCELARIJU! ODOH DA ISKOČIM SA DRUGOG PROZORA!
Jesi probo da je nagnaš Lukšo? Otvori joj nove vidike jebiga
Ne bi se mog'o na nju dići, ne'a para, Lepri mi je za nju Šajla Stajz. A što je najgore, sisići: ✔, guzlići: ✔, glova: ✔, ali brate humor, zanimljivost i inteligencija za život: minus krompir.
Oš da dođem ja da je nagnam? Možda se promeni a ja ti na ovu zanimljivost, humor i inteligenciju za život ne gledam nešto puno.
Imamo dogovor, PVT.
hahahha
POMAGAAAAAAAJTEEEEEEEEEEE!!! NE Z'BAVAM SE!
Ne znam zašto ali kad god treba da uđem na stranicu vukajlije, izlazi mi da je web stranica opasna i da je blokirana, ALI SAMO TA i nijedna više. Nema šta nisam uradio i jok. i deinstalirao mozilu pa je opet instalirao, pa opet (za svaki slučaj deinstalirao pa OPET instalirao lolo) pa SAM, deinstalirao Antivirus (namešteno CELOKUPNA verzija do 2038 godine ultra besplatno, odn IČ pare) i opet instalirao ali SA PROBNOM VERZIJOM!!! UJEBO SAM STARI!!! I rek'o ajd da ga ugasim možda će nekako nekim slučajem da vrati... nije se vratio... jok... još na svu muku mi izlaze one reklame sa ribicama i free download games... i kad god rifrešujem vukajliju prepada me onaj zvuk da je maliciozni virus detektovan. NABIJEM GA NA KURAC!!!
znam ja u čemu je problem
VUKAJLIJA SE BRANI OD POJZENA, EVOLUIRAO JE WEB 3.0 I STEKAO IMUNITET!
Autobus se pokvario... :) Drmni nogom možda dođe sebi.
fala na inspiraciji :) hehehe
Kad Bata gugi 'opravlja komp
https://www.youtube.com/watch?v=a0SQB27l35g
Pokvari mi foru Dio :(
smejanje
Koji sistem imaš? Mada je manje-više isto. Uđeš u Control panel ->Programs and features, nađi da ti neki sajt za igrice nije nešto instalirao. Kad to pregledaš i pročistiš, odeš u podešavanja Mozile i pregledaš Options -> Applications, Privacy i Security kartice da vidiš da ti nije tu instalirano nešto ili da su promenjena podešavanja.
Vec tri dana menjam dan za noc. Lezem u 8 ujutru,a ustajem u 6 popodne i mnogo mi ide na kurac to. Posle sam kao govno i taj mali deo dana koji mi ostane. Nocas legao oko 4,ustao u pola 8 da vozim mladjeg brata u skolu,sredio kucu i tako to. Trazim neke zanimacije da ne legnem. Izguracu ceo dan danas,iscrpecu se koliko god mogu i probacu veceras oko 11 da zakuntam. Problem je sto sam sve obaveze vec pozavrsavao i sad neam sta da radim. Jedino da nolajfujem na World of Tanks ceo dan...
Sad bi ti moj ujak našao kilo zarđalih krivih eksera da ispravljaš ceo dan malim čekićem :)