Moram nekom da se izjadam :((

1. Kao beba spavaš po deset sati dnevno. Hahahha, bukvalno dnevno. I ne ogladniš ceo dan?

2. Sad bi ti moj ujak našao kilo zarđalih krivih eksera da ispravljaš ceo dan malim čekićem :)

Hahahhahha, poznati su mi radovi ovakvog tipa. Sine, idi presloži one palete ili e mogao si danas do pošte da poplaćaš račune a posle prodavnicu, a već kad si kući ksuvaj ručak i usisaj. Uvek ima posla

3. Dodji prepucavaj se sa navijacima. Tako mozes sigurno 5 sati da se zajebavas.

4. Kao beba spavaš po deset sati dnevno. Hahahha, bukvalno dnevno. I ne ogladniš ceo dan?

Da bre,ne znam sta mi je. Ja inace mrzim da spavam do kasno. Ne volim kad mi propadne dan. Nego tako krenulo jedno vece sam gledao filmove,nisam spavao celu noc i evo vec tri dana tako. Popizdeh.

Sad bi ti moj ujak našao kilo zarđalih krivih eksera da ispravljaš ceo dan malim čekićem :)

Nemoj o tome nista da mi pricas. Ceo zivot kod dede u radionici slazem srafove,ispravljam eksere,izbacujem otpatke od raznih limova isecenih,smirglam neke glupave delove sa nekim zajebanim ivicama jer ostale majstore mrzi i tako. :D

Nasao bih ja lagano sta cu da radim da ne moram skoro ceo dan u stanu da budem sa bratom jer matorci rade. Ne smem samog da ga ostavim jer ce da napravi neko sranje. :D

5. Ja pola detinjstva ispravljao eksere i prao stare matice i šrafove u nafti. Prvi put kad su to probali da mi uvale kao odraslom odem u gvožđaru, kupim kilo eksera i donesem, a ove stare bacim. "Pa sinko, ko štedi taj ima" - jebem ja i sebe i okolinu ako nemam za kilo eksera, pola flaše piva koštaju majkeimga.

6. kupim kilo eksera i donesem

To ti se u mojoj radionici nikako ne bi isplatilo! Da kupim po 200 pleh srafova od svih velicina, dvesta obicnih srafova od svih velicina i tri kila eksera,nestali bi za tri dana. Moja radionica ti dodje kao samoposluga. Nestaju brusilice,busilice,akumulatori,aparati za varenje i slicno. Kad su nas po 15 put pokrali moj deda se setioda pocne da zakljucava.

7. Pa što ne kažeš da si profi, meni ovo kućna opcija dok sam gradio ponešto pa mi vadili eksere iz daski za šalovanje. Mislim, u redu je da povadiš eksere da se ko ne ubode, a i skupa je daska, ali koji moj ispravljaš dve šake sedmice kad je kupiš za 50 dinara?

Ti onda imaš odličnu situaciju - uzmeš novine, napraviš fišeke i sortiraš šrafove i eksere ceo dan :)

8. E,moj deda je kralj sto se toga tice. Njemu uvek sve treba i nista od th starih drangulija se ne baca. Sad skoro cale popizdeo i izbacio sav krs iz radionice i ,,magacina" iza nje. Mislim da imamo jedno 200 evra starog gvozdja sad za prodaju. :D Najjaca fora je sto moj deda povremeno obigrava oko te gomilice i samo vraca ponesto u radionicu. :D

9. Probaj War thunder.

Ekvivalent WoT, ima danas tenkovi ceo dan.

10. ne jadam se,smejem se sad,al normalan covek bi se jadao :)
    danas imao drugi cas voznje,neam blage,instruktor se izbezumio,kada skrecem,ono je smrtna opasnost,prelazim skroz na jebeni trotoar na drugoj traci hahahha
    nemam osecaj za gas i kocnicu,vozim munjevito i kocim munjevito lolo
    jos ovog instruktora ne razumem,ne moze da zacepi jebena usta,nego samo koci,kvacilo,rucna,kvacilo,prva brzina,kvacilo,pustaj kvacilo polako,gledaj levo,ajmo kocnica polako,svetlosnom brzinom lik prica...rec ,,aman,, je upotrebio jedno 766 puta
    ne idite na ulice bezanije ovih dana,verujte

11. Probaj War thunder.

Ovo mi je prvi put u zivotu da mi se svidela neka online igrica. Budzim polako tenkice,pucam tamo i pustim mozak na ispasu. Mozda probam ovo tvoje kad mi dosadi wot. :)

12. Ollaniče, ako ti kažem da je moj instruktor posle mene napustio auto školu i vratio se za inspektora u SUP da li je dovoljno? Ja sam liku džigericu pojeo dok me naučio da vozim :)

13. hahah pa dobro,ja mislim da ce ovaj zbog mene izvrsiti samoubistvo :D

14. E Olanice,veruj mi da ce tebi biti lakse da naucis skolsku voznju nego meni. Ja vozio od 13-te godine i naucio sam da vozim opusteno,kakvi kurci prestrojavanja,ulaz u ulicu levom,desnom ivicom,drzanje volana ,,10 do 2" . Znaci otelio sam se dok sam se navikao na to. Kako ja spustim ruku na menjac u toku voznje tako instruktor pocne da se dere. :D

Inace,kad pomene tu voznju po Beogradu. Posto sam ja iz Pozarevca,kod nas je neko idiotsko ,,pravilo" da ako znas da vozis po Beogradu onda si dobar vozac. Jebo te,kako je to debilan zakljucak. Ne znam sto ljudi toliko strasno dozivljavaju voznju po Beogradu. Sve lepo obelezeno,sve lepo iscrtano,brze se vozi nego bilo gde drugde,milina. Jeste da malo moras da vozis kao stoka i da se guras da bi uopste mogao da udjes na Slaviju i slicno,ali jebi ga,opet bolje nego po malim gradivma gde pola ulica nema ni znake (a ljudi ne znaju sta je pravilo desne strane) i onda te spucaju,useru i tebe i auto i jos ti ispadnes kriv!

15. A onda izađeš iz auta razvijajući se teleskopski kao vazdušni jastuk jer u malom puntu sediš sa svojih 112 kila, priđeš vozaču drugog vozila i uneseš mu u facu svoje lice izbrazdano ožiljcima i glavu na keca i kažeš: "Prijatelju, ti mi ošteti auto, daj predloži šta da radimo?" :)

16. Ne znam sto ljudi toliko strasno dozivljavaju voznju po Beogradu.

govoris liku koji je pre pola sata zamalo izazvao jedno 76 saobracajnih nesreca lolo
    al kapiram te,verujem

17. A onda izađeš iz auta razvijajući se teleskopski kao vazdušni jastuk jer u malom puntu sediš sa svojih 112 kila, priđeš vozaču drugog vozila i uneseš mu u facu svoje lice izbrazdano ožiljcima i glavu na keca i kažeš: "Prijatelju, ti mi ošteti auto, daj predloži šta da radimo?" :)

Pazi ovo. Ima jedna ulica gde nema znaka STOP poslednjih 5 godina,a ukrsta se sa najprometnijom ulicom u Pozarevcu - Vojske Jugoslavije. Elem,svake godine tu MORA,ne preuvelicavam,znaci MORA da bude jedno 3-4 gadne saobracajke i da li je postavljen znak STOP? Neeee,naravno da nije,koga boli kurac,kome jos to treba???

18. Vožnja po Beogradu je laganica ukoliko poštuješ pravila, a postoje samo dva:
    -ukoliko oko tebe nema nijednog taksiste poštuješ saobraćajnu signalizaciju
    -ukoliko ugledaš taksistu, poštuješ pravilo kako izbeći istog

19. Ja sve vrdam da vozim familiju u BG, malo da deca vide zgrade i lava, baš zbog tog saobraćaja

20. najgore kod saobracaju u bg-u je to sto ima MNOGO VOZILA I PESAKA LOLO
    znaci povecana opasnost
    instruktor je zamalo zaplakao,pa sam mu rekao da cu sledeci put znati ono sto nisam sada,ali ne mislim to,samo sam mu rekao da ga oraspolozim lolo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.