Moram nekom da se izjadam :((

1. Пезосе, пази, апсолутно си у праву за ово да има свакавких радника. Радници код мене су далеко нромалних радника. Сви су угавном велике пијандуре, хватају кривине, саботирају производњу, хоће и да украду које парче отпада или шкарта и продају у старо гвожђе за понеко пиће, страх ме је да их гледам кад носе онако припити пун лонац истопљеног лива. Али се код мене зна да не можеш никог да тераш да ти ради прековремено, ако не можеш да му платиш. Плате нису велике, стално касне, али су колико толико редовне. Моја фирма је приватизована па је све другачије од ових мањих ситних приватних фирми јер мораш да плаћаш велике отпремнине ако хоћеш да отпустиш радника. А у овим ситним и тек отовреним фирмама теби људи раде често на црно и немају права да бирају.

2. Две недеље се договарам за усрани турнир у фудбалу, и сад имам још 10 минута да пријавим екипу а нико ми ништа не јавља од играча јебених, пола не може, пола неће ни да јави.

3. Boli te uvo. Zamisli da sediš celu noć sam i piješ rakiju iz flaše, to bi bilo dno.

4. Valdemare, ovo je najtužniji post ovde. Ako ti nešto znači, sam si samo fizički.

5. Ma ne, to mi jedan drugar pričao da radi tako :(

6. A i ostao je bez rakije.

7. Idi Valde u kurac i kad sam došao na temu jebenu

8. Je l neko sa vukajlije vodi na fejsu stranicu kucamo na vrata zaboravljenih asova, ako jeste, nemač je pojma žestoki, krajnje nemaštovit i debilan sa postovijma, pizda mu materina ogadiće mi sve igrače koje sam volio. Neka se ubije.

9. Dođite u Doboj, mi imamo oooooogroman broj poslovnih prostora koji su trenutno prazni :D

10. Izgubio sam ličnu kartu, povlasticu i ostale generalije. Negde u kući izgleda.

11. добро је док је у кући, веруј ми. Мени здравствена књижица испала из џепа у Пожаревцу на паузи аутобуса. лоло

12. Stalno mi baguje playstation, tačnije samo kad igram pes, odjednom igrači sami od sebe počnu nabijat loptu prema sopstvenom golu.Mislio sam da je do cda i kupim ja novi i opet isto sranje..Izgubio sam 10 godina života pizdeći, u čemu li je problem? :(

13. Može bit da je to, al opet ne znam kako bi bio sjeban kad sam ga jebeno skoro kupio.

14. http://www.gataric.net/shop/images/581101690.jpg
    vizitar
    generalije-lična,vozačka,zdravstvena, ostali papiri
    Thilmo, krivo ti je što ne sviraš kurcu samo, je l tako? lolo

15. Džojstik ti sjeban, jebo te on.

16. Прегледао сам на сваком месту, кева исто, не знам де је нестала. Може бити да ми је испала на свирци када сам премештао новчаник и генералије, онај визитар мали, у торбу за клавијатуре, па после када сам враћао каблове у исту, испала.
    Не знам ни што пишем ово овде, много сам нервозан.

17. Pa moras da rifresujes...

18. Прегледао сам на сваком месту, кева исто, не знам де је нестала. Може бити да ми је испала на свирци када сам премештао новчаник и генералије, онај визитар мали, у торбу за клавијатуре, па после када сам враћао каблове у исту, испала.
    Не знам ни што пишем ово овде, много сам нервозан.

nisi kul zato što si napisao da sviraš klavijaturu, samo da znaš, slabo ti ide

19. Ти си циган који свира синтисајзер и ниси ни имао документа зато што си непријављено циганско картонско дете.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.