Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šta su vizitar i generalije?
Vizitar ti je gost kad oćeš da ispadneš noblica, a generalije su polni organi.
Jeba mi majku frizer noćas. Što frizeri imaju potrebu da ti kosu skrate triput više nego što ti želiš? Možda misle da ako ti samo kosu doćera, ako samo skrati repiće i poravna krajeve da ćeš se bunit jer ti je uzeo pare a glavnina kose ti je još tu? Pa to i hoću jebote nego ne znam kako da ti objasnim! Al dobro, kraća kosa mislim da bolje prolazi kod poslodavaca pošto sutra idem na razgovor za posa.
To su mu braća cigani. Vizitar i Generalije.
Boli me nos. Jako.
Smršao sam 9 kg za 15 dana i otišla mi džigerica te sam dobijo žuticu.
Čekaj, jesi smršao zbog žutice ili si hteo da smršaš pa je zaradio naknadno?
Popio sam dva piva od 0,5l i mogu reci da sam poprilicno pijan. Ne znam da li je to za hvalu ili za izjadanje. Mozda je cak i za hvalu...Mogu da se napijem za 500 dinara kao govno... Kontam da sam popio jos dva-tri ne bih znao gde sam...
Ovo drugo Đomla.
Kako si smršao 9 kila za 15 dana? I kako si tačno dobio žuticu jeboteker? Si lud, ne može nazor mršavljenje, mršavi se postepeno, ko što se ne ugojiš od 2 gurmanske što si danas poj'o, nego što jedeše svaki dan po dve mimo redovnih obroka.
Odma' da si to rešio i ugojio se. Kakva ćeš debela desetka da budeš ako budeš mršav....
E čekaj, a kako se leči žutica Deki?
Nisam stručnjak za medecinu ali meščini da je kinezi leče pečenim mačkama i kerovima.
http://orwell.ru/library/articles/ABomb/img/fatman.jpg
boli me želudac ;(
ја ћу да ти га излечим само дођи
прејела се пенкејкса, дебела
Primjetio sam jednu ružnu osobinu kod ljudi, pogotovo ženskih i otkako sam to skontao stalno mi zapada za uvo i oko, a to mi strašno ide na kurac. Elem, pošto mi je posao takav da radim s ljudima, dnevno prozborim sa gomilom bagre. Ono što sam primjetio je da se narod često smije i hihoće bez apsolutno ikakve potrebe. Evo desilo se dok sam pisao ovaj post majku mu jebem.
Neka žena:"Joj, ja sam juče trebala da hihihihihih podignem rješenje, al hihihihi zaboravila....". Pa šta je tu smiješno pizda mu materina!?! I tako redovno. Eto, rekao sam konačno.
Крени да вичеш на багру, озбиљније ће да те схвате и неће да кењају ако те укапирају ко лудака, а долазиће и даље код тебе ако си добар (из исте смо бранше, да не буде забуне). Лакше је и што се наплате тиче.
Морао сам да однесем свог сокола у прихватилиште за дивље птице. :'(
Ja se tako "hihihi" smeškam kad sam u društvu meni neprijatnih ljudi i dok pričam s njima skoro uvijek mi je neki ukočeni kez na licu. Jesam ja peškast ili me žene kopiraju ne znam. Žene sve preuveličavaju, pa se i oderu od smijeha tamo đe ga nema.