Moram nekom da se izjadam :((

1. да, то би требало да му смањи потрошњу

Aahahahahaha,krvtijebem,oplako sam! :D

Imam neki vaucer sa Lukoil pumpe za popus' na servis plina - 1500 kinti za zamenu filtera tecne i gasne faze. Posto meni sleduje za 30k kilometara, rado se odricem ovog. BG

Ma sto je najgore, mislim da je do motora,a ne do plina. Sutra cu da testiram koliko trosi benzin pa ako i to trosi abnormalno mnogo,onda je motor.

Obzirom da jugo troši 10 litara benzina u normalnim uslovima, nemoj da se potresaš.

Pa i to sto kazes. Opet mi se vise isplati voznja na plin, a sad ce i malo da pojeftini jer smanjuju odnos propan-butan zbog vrucine,a i zbog vrucine ce takodje motor duze ostajati topao tako da ce opet manje da trosi. Valjda cu da izguram nekako ovo leto, treba mi auto za zajebanciju,a onda cu na jesen ili da ga prodam ili da ga pocepam.

Zao mi je da ga prodam jer je stvarno lep, sredjen, alu felne i sve to,a jedino za neke smesne pare moze da ode... Zao mi truda koji sam ulozio u njega.

2. nabudžio juga a motor prozviždao hahahah

3. jel imaš i tribale po vratima i neonke ispod?

4. jel imaš i tribale po vratima i neonke ispod?

Ae Rodmane ne seri. Nije nabudzen nego sredjen. Mogao sam da ga sredim za male pare sto sam i uradio, pre 2-3 godine i nisam mislio da ulazem vise u njega,a sad mi treba drugi motor,a boli me kurac jos i za to pare da dajem. Imao sam 45 koji se sjebo,ovaj 55 dobio za dz,ispostavilo se da je njesra i to je to,necu vise pare da bacam u njega.

5. što se nerviraš brate, može lepo da mu stoji ako je crven npr i kad se upari sa onim kao hromiranim poklopcem za rezervoar

6. Vršnjaci, a svadjate se.

7. što se nerviraš brate, može lepo da mu stoji ako je crven npr i kad se upari sa onim kao hromiranim poklopcem za rezervoar

i jos da mu stavim bull bar i bog da me vidi

8. i idi lepo u servis na štelovanje plina mada možeš to i sam da uradiš ako se imalo razumeš. imaš jebeni ventil kao česmicu brate ali verujem da si video već.

kad našteluje/š napuni bocu do vrha i vidi koliko ćeš da pređeš i vidi dal ti odgovara jbg

9. i idi lepo u servis na štelovanje plina mada možeš to i sam da uradiš ako se imalo razumeš. imaš jebeni ventil kao česmicu brate ali verujem da si video već.

kad našteluje/š napuni bocu do vrha i vidi koliko ćeš da pređeš i vidi dal ti odgovara jbg

BiJo u servisu, sve sredili. Pre nekih 7-8 meseci sam radio servis isparivaca i menjao filtere,sad mi covek skoro sredio sve sto se plina tice. Ja sam menjao motor skoro i jebo te,auto ide super, mirno radi, sve kako treba, ali JEDE gorivo. Da ga jebem, ne znam sta da mu radim... Verovatno je motor govno, tako da dok ne ispadne neki drugi, cutim i trpim,ako ga u medjuvremenu ne razbijem i ostavim na ulici...

10. ne mora da znači...možda je i neki ventil produvao ba ti baca plin po gepeku. proveri sve ventile i creva, sistem je prost do jaja

edit: smanji sauh jebote! :)

11. ne mora da znači...možda je i neki ventil produvao ba ti baca plin po gepeku. proveri sve ventile i creva, sistem je prost do jaja

edit: smanji sauh jebote! :)

Ma i ja sam debil. Onaj 45 jeste mesao ulje i vodu,zvecali mu ventili i nije mogao da predje stotku, ali je bar trosio 8 litra plina kako god da ga vozis,a na otvorenom 6. Trebao sam da teram dok ne crkne,sad ko me jebe. AKO NIJE POKVARENO,NE POPRAVLJAJ!

12. To ti nije 55 motor ako toliko troši, pre bih rekao da je stojadinov. Jebote, ja vozim punta koji troši 5,2 bezolovnog u gradskoj vožnji...

13. To ti nije 55 motor ako toliko troši, pre bih rekao da je stojadinov.

Iz Juga izvadjen, imam saobracajnu i sve to...

Jebote, ja vozim punta koji troši 5,2 bezolovnog u gradskoj vožnji...

Boli tebe kurac! :D

14. Pa ne mogu da verujem, pre toga sam godinama vozio juga, kad je bio najraspadnutiji (a na reciklažu je odvezen iz treće i crkao u dvorištu stovarišta) trošio je ispod sedam litara.

15. Pa ne mogu da verujem, pre toga sam godinama vozio juga, kad je bio najraspadnutiji (a na reciklažu je odvezen iz treće i crkao u dvorištu stovarišta) trošio je ispod sedam litara.

Pa eto, ovo moje govno prevazilazi sve granice... Svi mi kazu da cim toliko lepo radi (a veruj mi kad ga vozim na benzin on leti jebeno ili kad odvrnem plin skroz) ne bi smeo da trosi previse,ali eto,trosi... Videcu sta kaze na benzin,pa ako je i tu katastrofa onda je motor,a ako je potrosnja normalna onda plin ne valja...

16. Sutra u 10 moram da predam maturski rad od petnaestak strana iz računara, a još nisam ni počeo sa radom, a mnogo mi se spava. Ganci mi oborili tri tiketa. Ja sam idiot.

17. Sutra u 10 moram da predam maturski rad od petnaestak strana iz računara, a još nisam ni počeo sa radom, a mnogo mi se spava. Ganci mi oborili tri tiketa. Ja sam idiot.

Samo mi kazi temu molim te! Tu jedan decko iz komsiluka radio isto iz racunara pa ako su vam slicne teme moze da mi posalje i da ti okacim?

18. Arhitektura XBox-a, mada bi mi odgovarala i arhitektura PC-ja, jer je to slično.

19. U koju ti skolu ides jbt kad radite xbox? :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.