Moram nekom da se izjadam :((

1. Elektrotehnička, smer elektrotehničar računara. Išo mi dobro predmet, bio sam dobar sa profesorom i čovek hteo da mi da zanimljivu temu... I jeste zanimljiva, al ubi me lenjost. Ponavljam, ja sam idiot.

2. Elektrotehnička, smer elektrotehničar računara. Išo mi dobro predmet, bio sam dobar sa profesorom i čovek hteo da mi da zanimljivu temu... I jeste zanimljiva, al ubi me lenjost. Ponavljam, ja sam idiot.

Ja bio el.teh.elektronike,sad nastavio za racunare na visoj...

Da si uzeo evoluciju procesora kao sav normalan svet,sad bih mogao da ti dam za 3 minuta bi zavrsio,ali jbg... :D

Doduse i razumem te, ja sam za maturski bio izabrao rad iz pojacavaca (koji je vrlo malo nas izabralo jer je morao i prakticni rad da se pravi) i morao sam da pravim ekvalajzer jebeni. Sve mi je to delovalo do jaja interesantno dok nisam skontao koliko smara. :D Inace, trebalo mi je pola meseca da nabavim operacioni pojacavac koji mi je trebao, a stereo potenciometar koji mi je takodje trebao nisam ni nasao nego sam ukrao jedan rad iz skole i skinuo sa njega... :D

3. Teška priča brate moj

4. Sta da ti kazem, pokloni se i pocni...

5. Klosar jebeni me obori za 2 usrana poena! Jebo te Bog razumem da je nuklearna fizika pa da nema popustanja, ali da ne moze za usrane baze podataka da mi da ta 2 jebena,smrdljiva poena da prodjem nego me ostavi za septembar jebem li ga u usta klosarska!

6. ko te jebe, imas 26 godina a ides u skolu. i treba da te obaraju. nadji posao mrcino

7. a smejala si se kad sam ja pričao ;)

8. mrze i bugari tebe, mala hidro

9. Jebo te,aj molim nekog moderatora da mi promeni nik i skine 88 jer ne mogu vise jebeno da objasnjavam da nema veze sa godinama. Da mi je nik ,,kurcina_od_30_santima" to bi onda znacilo da imam kurac od 30 cm?

10. неможе то модератор, мораш кајзена да питаш

11. Žao mi je Granjke. Mislim da treba pomoći ometenima u razvoju.

12. aukurac,napisacu demant i stojace u .txt na desktopu pa kad bude potrebno samo c/p. hahah

13. bolje da misle ljudi da je godiste nego da misle da da drkas na hitlera ;)

14. шта фали овом 88 у нику?

15. Елем, нисам зато дошао овамо него да се изјадам:

Схватио сам да ме жене само користе за јебање и необјашњиво се не осећам баш најбоље.

16. Pseto u tebi je problem

17. Раније када сам размишљао о томе(док сам био мали) то ми је деловало идеално али сада када се остварило не знам зашто ми то баш и не прија толико...

18. Pa ne fali nista,ali vec 10 puta minimum sam morao da objasnjavam da to nije godiste.

Схватио сам да ме жене само користе за јебање и необјашњиво се не осећам баш најбоље.

Po difoltu bi nama muskarcima to trebalo da bude win win situejsn,ali ne mora da znaci,ima nas svakak'ih. Imao ja jednom slicnu situaciju.U prvo vreme bilo kul, posle malo pocelo da bude bzv i jebi ga, teras u kurac na kraju.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.