Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne znam šta bih ti rekao, opet ti to vidi sa sobom.
Па терам ја али са сваком исто...не знам како да покушам другачије
Покушао сам мрљо и да се мењам и све ал не вреди оне само "дај куртза, дај" :(
Ako su žene samo za jebanje, onda mi moramo da radimo skoro sve, a to je sranje, nek rade i one sve podjednako.
Чаке, јел ме не капираш или форсираш неку своју причу? Ај да помогнемо мени прво...
Kako će pseto dok joj poviče popuš mi kurac, ona buikvalno shvati, nije čovjeku lako
па откуд лако закључавам се у тоалет и плачем понекад
Idući put nemoj kupovati djeci bombone i nagovarati ih da idu za tobom i viču KURONJA KURONJA
тако само једном може да се погреши...
gladan sam ko zver
Ima nesto u tebi, nesto sto govori da nisi dobar kao osoba. Onako na prvi pogled.. Kao neko crvenilo da izbija, ne znam sta mu dodje to,al bas onako ruzna karakterna osobina..
A steta, imao si potencijal da budes ljudina
Pseto, mene većinom smatraju za druga, sve mi pričaju, a neće da se jebu sa mnom, uvek neko drugi uleti i neobjašnjivo se ne osećam baš najbolje. :( Spojiš na dvojicu, skoro pa kompletan zadovoljan i funkcionalan muškarac.
CITAT Ima nesto u tebi, nesto sto govori da nisi dobar kao osoba. Onako na prvi pogled.. Kao neko crvenilo da izbija, ne znam sta mu dodje to,al bas onako ruzna karakterna osobina..
A steta, imao si potencijal da budes ljudina
Covek je rodmanov fan, to je imidz.
Neću ni da počnem pričati o tome kakav sam ja zaključak ovde izvukao :)
Spojis na dvojicu i dobijes MOSTOGRADNJU
Uf, sad kad vidim i ovaj skriveni kontekst, što da ne, shvatam da sam čovek slobodan otvoren za sve opcije. Slušamo Lanu dej Rej i nežno se mazimo u suton.
a tebi ću da skinem krunu, da me ne zbunjuješ nadimcima
AAAAHAHAHHAHAHA AAHAHAHHAHA KAKVA PREJADNA LAŽ pa koja bi tebe htela takvog sasušenog i klempavog šipca àaaaaaahaha merdita
Začudio bi se Thilmo, da vidiš samo kako ga gledaju ženske kad god je u društvu s njima.
Ajoooojjjjjjj aaaaahahahaha još se kao jada aaaaaagahahaaaaaaaaaaa
Ma dobro je, još si mlad. Kasnije će od tebe tražiti emocije, razgovor, dijalog, dogovor, razumevanje, podršku, odanost, istrajnost, lojalnost, odricanje, žrtvovanje, saradnju. Zažalićeš ti za ovim sad...
Jedino, možda, ako te sad ne koriste za nešto suviše perverzno?