Bruce
a tebi ću da skinem krunu, da me ne zbunjuješ nadimcima
:'( Zar tehno bakici? Zamisli bakicu sa brzim cvidžama u trenerci kako džaska u disku, podigneš je za glavu a ona mlatara nožicama i dalje i kulira. Presmešna scena.
Jbt Luhe, mijenjaš nadimke ko kakva tinejdžerka frizure, željna paženje svog malo starijeg komšije koji radi u državnoj firmi i vozi pasata 5. I ja bi tako, ali nisam rukopoložen.
Ja sam sinoć sanjao da jebem i toliko mi je i u snu smrdila kurčina da mi je riba rekla da mogu samo u rč da je jebem tako masnim kurcem.
Tu sam je pojebao na brzinu nekako sam bio skroz donji valjda me to sjebalo i onda sam otišao u dvorište te neke kuće đe sam bio i jebao kokošku (edit baš kokoška) neku. Imala usran rč i ona majke mi.
Poslije sam se probudio sa spermuljom u gaćama... ne znam jesam svršio na dio sa žemskom ili sa kokoškom.
Није жена као једна него свака са којом сам био или мислио да јесам...ЈА САМО ХОЋУ ДА МЕ НЕКА ПОМАЗИ ИЛИ ТОПЛУ РЕЧ ПОСЛЕ НЕВЕРОВАТНОГ СЕКСА ОД 3 САТА КОЈИ ИМ ПРУЖАМ! :((((
Није жена као једна него свака са којом сам био или мислио да јесам...ЈА САМО ХОЋУ ДА МЕ НЕКА ПОМАЗИ ИЛИ ТОПЛУ РЕЧ ПОСЛЕ НЕВЕРОВАТНОГ СЕКСА ОД 3 САТА КОЈИ ИМ ПРУЖАМ! :((((
A da joj kažeš to?
Ili možda stalno padaš na isti tip žena? xexe
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
a tebi ću da skinem krunu, da me ne zbunjuješ nadimcima
:'( Zar tehno bakici? Zamisli bakicu sa brzim cvidžama u trenerci kako džaska u disku, podigneš je za glavu a ona mlatara nožicama i dalje i kulira. Presmešna scena.
Jbt Luhe, mijenjaš nadimke ko kakva tinejdžerka frizure, željna paženje svog malo starijeg komšije koji radi u državnoj firmi i vozi pasata 5. I ja bi tako, ali nisam rukopoložen.
Mene više asocira na debelu brkatu babu na ekserima kako lurkuje po žurkama mlado meso :)
Au brate, ja čitao pogrešno. Mada opet, ne menjam svoju izjavu :)
ахахаха чаче
не ти чаче, него мислио сам на псето, ша се жалиш, то је до јаја е
Ćuti, Tomdrile, tužno je kad te objektifikuju :(
ne bih znao, nikada se nisam osjetio objektifikovanim, ali zvuči kao smrt za nas benigne ljude
Znači, postati maligan :)
Ja sam sinoć sanjao da jebem i toliko mi je i u snu smrdila kurčina da mi je riba rekla da mogu samo u rč da je jebem tako masnim kurcem.
Tu sam je pojebao na brzinu nekako sam bio skroz donji valjda me to sjebalo i onda sam otišao u dvorište te neke kuće đe sam bio i jebao kokošku (edit baš kokoška) neku. Imala usran rč i ona majke mi.
Poslije sam se probudio sa spermuljom u gaćama... ne znam jesam svršio na dio sa žemskom ili sa kokoškom.
Baš sam se osjetio patetično
ЈА НИСАМ САМО ПАРЧЕ МЕСА!!1
Газимудо, исто сам мислио за тебе...из тебе нека црнина препедерска. А онако, наочит си момак-исти Ловерњ хаха
koji libido žena mora da ima da te pretvori u predmet bokte
dosta je zanimljivije pričati perverzije i maštati koitus nego stvarno to raditi :3
Izgorila mi leđa. 200 stepeni sigurno ima. I boli.
maži kiselo mleko...
Ako mi daš adresu, ja ću doći da te besplatno namažem.
A da joj kažeš to?
Ili možda stalno padaš na isti tip žena? xexe
elek, kupi usput i šaljićev melem...pa se mažite.
Mažem aloa verom.
Prema anketi sprovedenoj na Vukajliji, ja sam shemale. Pa sad, ako ti ne smeta...
A slika ti je super!