Više sam govorila uopšteno za sve ljude. :) Mada sam o sebi govorila u trećem licu kao jako mala. I zvala sam sebe ''dete''. Ne sećam se toga, ali je verovatno bilo prejezivo.
Neeee, to bre i mene plaši. Zamisli da ti dođe dete u sred noći i kaže: ''Dete hoće da gleda film....'' Tačno zamišljam neku horor muziku u pozadini.... Tako sam sebe zvala do četvrte godine. o.O
Koleginica s godine skočila sa zgrade. Ne osećam potrebu da se izjadam, samo ne znam gde da postujem ovo. Mada je prilično čudan osećaj kad se tako nešto desi nekom koga poznaješ...
Ili možda stalno padaš na isti tip žena? xexe
Pa rekao sam im...kazu cuti i jebi.
A ovo drugo mozda jeste istina, nisam razmisljao u tom pravcu ali sada sigurno hocu. Zahvaljujem.
Imam veliku dioptriju, opušteno. Rupa je rupa.
Ako misliš na mog mačka, zahvaljujem.
Uvek tu da pomognemo. Drugima, sebi nikako. :)
Elek, što ne napisa mačora majketi?
Počni od toga da prestaneš sebi da persiraš :)
probaj se ubit
Eto ti kako u RS smanjuju broj zdravstvenih osiguranika i štede budžet.
fala bogu, ko bi ih sve liječio
ne mogu da se ubijem, nemam muda
Više sam govorila uopšteno za sve ljude. :) Mada sam o sebi govorila u trećem licu kao jako mala. I zvala sam sebe ''dete''. Ne sećam se toga, ali je verovatno bilo prejezivo.
savršen nik
DETE
jezivo, priznajem
evo ga i kripi za ovu prigodu ;)
Neeee, to bre i mene plaši. Zamisli da ti dođe dete u sred noći i kaže: ''Dete hoće da gleda film....'' Tačno zamišljam neku horor muziku u pozadini.... Tako sam sebe zvala do četvrte godine. o.O
Dete je primetilo da neko potkrada njegov Dečiji dodatak
http://1.bp.blogspot.com/-so7S2E2ELOo/Uatt-RBCDKI/AAAAAAAAFrw/xdAWYUA9NpM/s1600/lilly+and+mama+in+background.jpg
Dete će naći način da zažale
Brrrrgh, jezivo. Ne ide mi u prilog ni činjenica da sam obožavala da barbikama menjam glave.
e da su nama dečacima davali barbike
šta bi im tek mi radili
Черечили ногце.
prvo sto sam uradio kada sam prvi put video barbiku je to da sam je skinuo.bio sam mali,a vec hetero.
http://www.youtube.com/watch?v=PkGxI1SWUoQ
Koleginica s godine skočila sa zgrade. Ne osećam potrebu da se izjadam, samo ne znam gde da postujem ovo. Mada je prilično čudan osećaj kad se tako nešto desi nekom koga poznaješ...
Poginula? I kolegica je, koleginica je drugo.
poginula. i ne, hrvati kažu kolegica, u srpskom je koleginica.