Ne, ja pokušao nekoliko puta, al kažem ti, počne da se duri i ljuti čim pređem granicu...
ne šalje mi zahteve za igrice, al smo išli u butik (u Ušću) jednom...
Fazon je što je juri nas sedmorica. E upravo to što mi sve priča me najviše plaši. Šta sam ti ja? Najbolja drugarica?!
Šta ste se primili? Ispade da sam neki tunjo...
nisam ni jednog trenutka tražio savete, ja sam se samo jadao, jer sam još samo 2 puta bio zaljubljen :-(
Rajderu, drše, lezi i proći će.
Ne daj Bože nisi spavao sa sestrom iz familije da bi posle saznao da ti je sestra. Ovo je tvoje noirmalno, priroda. A ona tvrdi pazar ja da ti kažem, igra sa tobom toplo-hladno. Kapiram da joj imponuje da zna to da je juri 10 likova.
Ajde ne budi picka i lepo se napi kao svinja pa joj sve reci. Ako da picke boli te kurac ako se nadrka kenjaj sutra da si bio pijan i opet te boli kurac.
Edit: ako ne bude dala sto je verovatnije zavezi joj samar elegantan pa i za to lazi da si bio pijan i da se ne secas
ако те вода по бутицима и шаље захтеве за игрице на фејс онда си јој друг
Ako te vodi po buticima onda si peder lolo
jahac na talasima klasichan trol
A put do srca svake devojčice
počinje ispod njene suknjice
to je stara istina
i ja to vrlo dobro znam
Šta više da ti kažem
Отераше најбољег аутора :'((
YSПЕХ SЕ Y SRБNЈN НЕ ПRASXTA
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201407/688185/meni-je-pedeseta.jpg
Imam nekog druga, dobar je, ali debilan doduše. Samo kači postere sa ove Ekskluzive.
Ne, ja pokušao nekoliko puta, al kažem ti, počne da se duri i ljuti čim pređem granicu...
ne šalje mi zahteve za igrice, al smo išli u butik (u Ušću) jednom...
Fazon je što je juri nas sedmorica. E upravo to što mi sve priča me najviše plaši. Šta sam ti ja? Najbolja drugarica?!
Pa pitaj je to.
Ovo je već alarmantno...
удари је песницом и поцепај јој гаће
Biće to dobro...
http://captainawkwarddotcom.files.wordpress.com/2011/11/mario.jpg
Hvala svima što me tešite! Divni ste :-) :-*
A stas sad.
Maziti se a ne umociti.
Ocse igrat satobom.
Pokazi ko je musko!
Šta ste se primili? Ispade da sam neki tunjo...
nisam ni jednog trenutka tražio savete, ja sam se samo jadao, jer sam još samo 2 puta bio zaljubljen :-(
Rajderu, drše, lezi i proći će.
Ne daj Bože nisi spavao sa sestrom iz familije da bi posle saznao da ti je sestra. Ovo je tvoje noirmalno, priroda. A ona tvrdi pazar ja da ti kažem, igra sa tobom toplo-hladno. Kapiram da joj imponuje da zna to da je juri 10 likova.
То ко "Бал на води", јеботе...
https://www.youtube.com/watch?v=AxDDspGr6_E
To, Bohore, to... Vidi se da si čovek s iskustvom.
Komplikovano je u pičku materinu... aaaaa
Ajde ne budi picka i lepo se napi kao svinja pa joj sve reci. Ako da picke boli te kurac ako se nadrka kenjaj sutra da si bio pijan i opet te boli kurac.
Edit: ako ne bude dala sto je verovatnije zavezi joj samar elegantan pa i za to lazi da si bio pijan i da se ne secas
Ne zaboravi da si shtreber, znači jedna čašica taman, nemoj da preteraš i bljuješ po devojcxici (koja je isto shtreber) bezveze
Ma samo promuckaj malo rakije po ustima pa ispljuni. Da zamirises samo jbg pa se pretvaraj malo ovoono