Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ide sutraaaaa.
Zvala me da se vidimo, al biće joj tamo stariji brat i snajka manekenka...
Mozda oce grupnjak. Oces da ide neko malo iskusniji od tebe?
POšto je snajka manekenka, i tebi će biti podignuta lestvica.
Kao na primer?
Npr penzioner, brus ili kosmopolita i oba voli da umoci
Ovo može biti preveliki problem. Znamo već šta maloj imponuje, e sad snajka manekenka ovo ono maloj može da kvrcne da se dokaže da je bolja riba od manekenke snajke i da haos pravi dole. Jbg ne bih ti ja bio u koži.
Неш јебат јер је та риба за тебе превелик залогај, Немо.
ријеши се флундре
Au greška, skontao sam de će biti na moru sa njom.
Koliko sam puko psihički jbt baš malo pre rekog to na četu.
Udji ko gospodin i reci manekenki da ima male sise krive noge i kvrgu na nosu pa ka se brat pobuni otvori mu fioku pikslom i reci maloj: ajmo mala skidaj gace nemam ja vremena za te predigre nece se zetoni sami stavljati na orfanelu jebem ti dan.
Uspeh garantovan.
Пробај је кулирати, можда заборави на тебе.
Ovo da je kuliraš može da upali, ali rizikuješ da je izgubiš za vjek i vjekova :(
pozdrav za boksera
E ćao brate.
Бар ће да зна на чему је или у овом случају на чему ние бобобобо
brate, spopadni je, ne budi pička.
ako je spopadneš na pravi način, neš fejlovat, jerbo ste spavali u istom krevetu i sve, znači nema tog boga da si joj samo drug.
ne budi pička.
Da nisi nevin, lakše bi to sve išlo. Ne bi se ni morao jadovati, jer bi tad guzio, a ne ljubio u lice nakon zajedničkog ležanja na trosjedu i gledanja filma. A vidi se da si neiskusan, zaljubio se odmah, pa stvaraš psihičke barijere. Mada, cenim i da je ona dijete, nevina, pa malo više traži pažnje. Pripazi se takvih.
Evo npr. Vidru bi bilo lako odvući u krevet.
ne bi' ja tu nista diro. vreme ce uciniti svoje. ako sad nagrnes, uprskaces, sta si onda uradio? te neostvarene ljubavi ostavljaju traume za ceo zivot.
zato - strpljenja.
par zaveslaja, eto ga i oktobar...
Rajderu, od naredne stipendije uplati eskort damu sa OVOLIKIM FONASI da uleti u čitaonicu medicinskog, ali gledaj kad bude neki ispitni rok (jer hoćeš da maksimizuješ efekat uloženog novca poreskih obveznika), napravi scenu dernjajući se kako joj nedostaju tople reči razumevanja, ali bi mogla, ako ništa, ponovo uživati u dobro poznatom divljačkom seksu. Napraviš tu malu ljubomornom, a i proširiš opcije na druge koleginice (ni teta Milena, 47-godišnja čistačica rodom iz Knina nije isključena) spektra preferencija od traženja životne ljubavi na studijima u velikom gradu do onih koje žele da neobaveznim seksom zaborave sedmicu iz anatomije.
Luks, nije 7, nego 8. Ne sadaj mi na muku, hteo sam da poništim, al mi nisu moji dali... Ona dobila 9.
Vidra ili Mile? Mile ili Vidra? Neko je upravu, ali ko? Ja msm da ona zna šta ja osećam jer sam prvi put bio direktan i ispušio ga. Ali se puno promenilo od tada. Zaista puno.
Inače, da pozdravim legendu Mila kad je već tu.
NekoOdNekud, nisam nevin, ali kontam da to nije tema razgovora...
ako pored teta Milene ne zaboravi malu onda neće nikad