Moram nekom da se izjadam :((

1. aahahhaahhahaahha sexy :d znao sam da cu iskamciti nesto zanimljivo od tebe

2. Ali pomalo boli... Nego ajd, seksi je i zanimljivo.

3. Kolko su počeli da smaraju ovi "novi komentatori", nači strašno. Zasednu i samo vrti jedno te isto, pa kao nešto troluju, samo zamaraju MySQL servera.
    A kad se samo setim kako smo nekad.. Okupimo se gugi, čegi, smorka... Komentarišemo uz pivo i grickalice i Srećne ljude, milina jedna, pustim par igara reči i dve-tri seksualne pošalice, sve onako fino, s mjerom. Eh.

4. jeste, tako nekad bruce, aurora i ja, zlatna vremena. ovi sad pretresaju porodična stabla.

5. ovi sad pretresaju porodična stabla.

Pali smo na niske grane.

6. nit pominju seks ni hranu... glupo skroz.

7. Što je čovjek, a mora bit čovjek!

8. Pozdrav za Vesnam, velikog boema i noćnu pticu.

9. čemu tuga, vesnam, otvori dušu...

10. Kosmopolita, ja sam mlada i slabo se snalazim ođe na svijetu. Ustvari snalazim se, ali to je borba. Treba li to tako?
    EDIT: Šaljem otpozdrav i osmjeh Dilanu.

11. VESNAM OSTAWILA SI TEEBORA
    TOJE NE OPROSTIWO

12. treba.

Onda je lako. :)
    Tibor će meni da oprosti.

13. Glupo pitanje: kako da se izjadam kad ovo nije privatno mesto za jadanje, može ovo čitati i osoba koja veze nema s Vukajlijom. I sad ja na primer odvikavam se od neke bolesti zavistnosti, a keva mi nanjušila nik, ili sam se negde izlanuo, i onda me stalkuje po društvenim mrežama sa duplih naloga, a nije ni znala jadna da sam zavisnik. Ako ovo čita, to će je smrviti... Mama, volim te, uprkos svemu!

14. uprkos svemu i u inat svima!

15. nema veze, sine, poslaće te majka na lečenje...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.