Od juce ono?
Да брате.. Нисам спавао 3 сата све укупно од болова, на крају морао да згутам 2 нимулида.. Знаш који очај...
Уф јеботе. А јел су прсти у питању или зглоб?
Зглоб отеко, прсте могу мало да померам. Комбо маћори.. :)
Пеђа објаснијо олололо
лололол Пеђа КОБЈАСНИЈО :) Ништа матори, ако ти није далеко исцимај се шкепе до тог дома здравља, мислим да је ситуација више него алармантна.
А, синак си видео ал се паметно изражавам лолололо
ололлоолол компрехендовао сам, мораћу да одем.. увек неки малери на фуци, морам пишем десном руком само
Мислим да би било ок. Боље него достанеш без руке :)
zovi taxi jebo ga ti, nećeš se izlečiti slušajući ovde Fejza i mene kako kenjamo lololo
OCU JEBEM !!!!!!!!!!!!
Динара немам, узео сам кока колу у лименци на лер, да би имао хладну облогу да ставим на руку.
Овде матори. --->http://vukajlija.com/forum/teme/23138-jebanje-5
Буксно, не знам шта бих ти реко, онда пешачи јебему миша, ал иди брате!
Buksno, podrška! Momci, podsetite me da vam se i sledeći put zahvalim na pozivu, nisam ljubitelj grube igre.
звао сам сад ћалета, да ме вози.. јбг, на послу је, ал' шта да му радим..
Šta jel to bilo na fudbalu? Ko te sjebao tako?
Хвала РД :)
Предражињо излетео један на један и ОДБРАНИО САМ. Затвореном шаком
Sjebo si radilocotipični zglob, da se tako stručno izrazim, knjižicu u šake i pravac Dom zdravlja brate.
@Бојан
Сад ћу да идем, мислио сам да ће престати да боли кад ставим лед, оно курац, још више..
Predražinjo? E nikad ne bih rekao...
Uh, a ja se uplašio da ste se malo "zaneli". Ali zvuči kao nezgodna povreda. Želim ti brz oporavak!
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Od juce ono?
Да брате.. Нисам спавао 3 сата све укупно од болова, на крају морао да згутам 2 нимулида.. Знаш који очај...
Уф јеботе. А јел су прсти у питању или зглоб?
Зглоб отеко, прсте могу мало да померам. Комбо маћори.. :)
Пеђа објаснијо олололо
лололол Пеђа КОБЈАСНИЈО :) Ништа матори, ако ти није далеко исцимај се шкепе до тог дома здравља, мислим да је ситуација више него алармантна.
А, синак си видео ал се паметно изражавам лолололо
ололлоолол компрехендовао сам, мораћу да одем.. увек неки малери на фуци, морам пишем десном руком само
Мислим да би било ок. Боље него достанеш без руке :)
zovi taxi jebo ga ti, nećeš se izlečiti slušajući ovde Fejza i mene kako kenjamo lololo
OCU JEBEM !!!!!!!!!!!!
Динара немам, узео сам кока колу у лименци на лер, да би имао хладну облогу да ставим на руку.
OCU JEBEM !!!!!!!!!!!!
Овде матори. --->http://vukajlija.com/forum/teme/23138-jebanje-5
Буксно, не знам шта бих ти реко, онда пешачи јебему миша, ал иди брате!
Buksno, podrška!
Momci, podsetite me da vam se i sledeći put zahvalim na pozivu, nisam ljubitelj grube igre.
звао сам сад ћалета, да ме вози.. јбг, на послу је, ал' шта да му радим..
Šta jel to bilo na fudbalu? Ko te sjebao tako?
Хвала РД :)
Предражињо излетео један на један и ОДБРАНИО САМ. Затвореном шаком
Sjebo si radilocotipični zglob, da se tako stručno izrazim, knjižicu u šake i pravac Dom zdravlja brate.
@Бојан
Сад ћу да идем, мислио сам да ће престати да боли кад ставим лед, оно курац, још више..
Predražinjo? E nikad ne bih rekao...
Uh, a ja se uplašio da ste se malo "zaneli". Ali zvuči kao nezgodna povreda. Želim ti brz oporavak!