Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahaha :D
i ja ću sad morati :P
Slušaš Cukića ceo dan, fantastičan dan?
Prso si načisto.
Најгоре је што би да певам још мало цео дан.
I kakvi su utisci? Je l' bi da pevaš bar još malo? Ili te nerviraju ove letnje kiše? Možda si visok do tavanice? Ili ti je ovo fantastičan dan? Jesi li stranac u Beogradu? Da li voliš spori ritam?
Реме, пост изнад.
Realno Cukić je toliko Cukić da verujem da on jebe, pogotovu nakon što je okarakterisan kao Cukić, jer je on Cukić, a Cukić mora da bude Cukić, kako god da okreneš.
Ahahah sad videh. Realno ja gotivim Cukića, lik ima dobar glas, ok tekstove, ok muziku, a još je i okarakterisan kao Cukić. Eto i ja se izjadah.
Mene jako izjeda što Zmia danas ceo dan kolje moderatore, i što oni ne shvataju kako ih jede svakim postom. Jako mi je teško što se blamiraju sakim slovom koje napišu.
Izjeda me i to što numem da crtam, pa da im nacrtam šta ona pokušava da im kaže.
Ako bi neko bio divan, pa da im nacrta objašnjenje u moje ime. Eto, čisto da meni ne bude ovako loše.
Misle oni da je spem bio zbog dosade nečije. O gospode, pomiluj ih po ćilicama.
http://www.pajamasandcoffee.com/wp-content/uploads/2009/07/snake-eating-girl2.jpg
Овако нешто?
hahhahaha to je kako ih jede. Bravo
Al mi treba slika koja objašnjava šta se dešava na sajtu.
Slova ne pale jbg.
nemoj da ti je zao, volim ja da se jebem sa zmiom.
a i ne sekiraj se ako numes da crtas, nacrtacu ti jednu peglu, pa mozes da probas isto, korak po korak, pa ces nauciti ko ja.
EDIT: aaaaa, jede nas.
pa prijatno. oces i ti?
Ne Kelte. Ti voliš kad ona tebe jebe :P Obostrano nećeš dočekati jbg.
Što se tiče pegle, možda preko nje shvatite šta je Zmia tela da kaže :)
PEGLA JE BRE ZA VAS. TRŠ U GORNJI DEO LUBANJE, PA SHVATANJE.
Neka fala da vas jedem. Ja sam sad samo posmatrač.
Ovakvo uživanje u čitanju nečijih postova, nisam odavno ođe doživela.
volim sto da ne. samo se zavalim a ona sav posao radi.
http://img5.imageshack.us/img5/8590/pegla.jpg
evo ti, uci se
Келте, брате, ајде на фб, не може овај сајт више да трансферише толико блама колико ти можеш да емитујеш :П
hahhahahah napreduješ sa peglom.
Okačiu ovde kako ti je izgledala prvobitna pegla :)
Što ti je čudna biljka, mazohista. Sedne za komp i pusti moždano jebanje, pa se još hvali kako nije morao ništa da radi dok je bio jeban. AL, ako baš, baš to voliš, onda ok.
Inđoj, maj dijar Kelt :)
nego kako. jos samo zmia da nabavi bic i one stipaljke za sise, da se navuce u neku kozu, i eto zanimacije ceo dan. udri i ne zali
Dodjem na sajt. I provalim
Vratila se zlocesta putnica i vidim opet je neartikulisana vec banovana.
Ode cara ode burzum
Zmia se napila krvi modovima na slamcicu. Kelt je glumio radovana treceg opet.
SVI STE SE LEPO POSVADJALI MAMU VAM VASU. A mene niko nije zvao :)
eto je moja jad
hahahhaahhah Jano moja.
Sve se nekako odigralo munjevito.
Kad bi se malo manje ljubila sa "onim", stigla bi da ispratiš dešavanja.
sta cu kad sam bre od sve dece :)
al nema veze uzivala sam dok sam citala zmiju u naletu inspiracije :D
A pufnu kad sam videla narucila sam zeciji gulas za rucak. cisto radi fore