Moram nekom da se izjadam :((

1. Šta ti je to Kosmo?

2. onaj što se iskaki na zabavu nečiju. ne posere, nego iskaki. ne na strip, to je rasni...

3. E javio bas sam mislio da te pitam za Ognjanovice, posto sam shvatio da ih poznajes jer je tvoje dete bilo u skoli sa njihovom cerkom, pa me zanima, ako si upucen, sta je sa tim parama i jesu li stvarno olos i uzeli te pare ili ih mediji napadaju bez razloga? Jbt, jesam pjan al velika mi ova recenica (smajli).

4. cornelije
    Juče izašao sa jednom devojkom u gradu i posle kad smo se vraćali, na Terazijama, pričamo nešto i prelazimo preko onog pešačkog gde ide masa naroda i neki lik, ćelava strvina pijana peva nešto sa još nekom dvojicom. Viši za glavu od mene, prolazi pored nas i spazi me i prodere mi se u facu ''Ćoravi''. Nisam ništa uzvratio, zato što bi me savijo od batina. Bilo komično al malo neprijatno.

Kako je Kornelije profi upakovao informaciju da je juče žensku izveo, ja elegantnijeg patišpanja ne videh odavno.

5. ko da je sramota izaci sa nekom ribom.

6. Miloše, kako si ti inače?

Kosmo,ja sam se zabavljao i dok sam pisao taj post za koji si mi reče da sam se iskakio.

7. nek si se ti zabavio, sebični...

8. prdno i ukakio gaće :(((

9. Miloše, sad bih te opet pitao kako si? Dal stvarno očekuješ od mene da kažem bilo šta o ljudima koji su izgubili dete?

Ima brate dovoljno lešinara koji o tome pričaju. Mogu da ti kažem da ne bih voleo da dodjem u situaciju da skupljam neke pare zarad zdravlja deteta ili ne daj Bože da mi te pare ostanu.

10. Hvala Bogu, niko to ne bi voleo. Verovatno si u pravu i jeste moje pitanje neumesno a bila je neka rasprava na temi trula srbija pa me to podsetilo i palo mi na pamet da te pitam jer si verovatno vise upucen. A taman posla da sam lesinar ili se radujem tudjoj muci (i da jesu zadrzali pare, koji ce im kurac), nego je toliko medijski ispraceno i verujem da ih mrzi pola srbije (ja ne, uplatio sam nesto sitno ali jednostavno ne razmisljam o tome jer povodom toga, meni je savest cista pa i da nisam ni dinara uplatio) pa me zanimalo je li ta mrznja opravdana ili su opet mediji napravili cirkus od toga.

11. Postao mi mačak suicidan, bacio se s balkona

12. Nije noćas al se i sinoć bacio i bila mu krvava šapa

13. успавај га, боље тако него да покушава сваки ноћ да се рокне. Што би рекли наши стари, прекрати му муке

14. Odvedi ga na ovaj most:
    http://www.atlasobscura.com/places/overtoun-bridge
    Odatle se samo psi samoubijaju, možda ga to oraspoloži

15. Mom ortaku je pre x godina mačak skočio sa devetog sprata iz čista mira, i preživeo bez ogrebotine.

16. MICOJKA OĆE DA SE PARI BRT ILI KASTRIRANJE ILI GA SAMA PUSTI NAPOLJE ALI NE SA SPRATA NEGO IZ PRIZEMLJA OK?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.