Moram nekom da se izjadam :((

1. Хахахахах, Труће.

Маћа Видра, мислим да ти људи виде нешто уметничко у томе.

2. Isto kao što žemskinja vidi haljinu u izlogu boje kajsije, prožeta sitnim cvetnim detaljima, strukirana, sa malim dekolteom, od svile, ... , a muški: "Narandžasta. Prošla bila zelena".

brate, nismo u romanu milice jakovljević, koja još žena tako gleda haljine?

truće, pa što onda recimo ljeti kače iste slike? :D

3. Ето, Дионисио је један од тих, био сам у праву.

4. па хваљење, по истом принципу по којем згодна риба окачи дупе у уској црној хаљини, киза свој надркан бицепс или риба са добрим сисама деколте, мислим нећу сад да те именујем али их има

5. па де си ти видела да лети каче слике са снегом?

настрану шалукомику, обрати пажњу на детаље. неко слика коју је брзину развио, неко услове на путу, неко слика да вози бмв, мерцедес. увек има неки битан детаљ. док жене сликају у петој брзини на петсто обртаја да би испод ставили текст:

korsitza moja najdraza i najlepsha <3 :*

6. Pa ne znam kako gleda jbg, al sigurno ne glade isto, to je poenta.

Možda bi se moglo više zaključiti kad bismo znali godište tog lika. Ovako na prečas, ako je fb, pao sneg, mora jedna na tu temu slika jbg, očigledno da je ponosan na Mercedes 200D, vidi se da po jednom tragu svi voze, tj da nema preticanja, već jedan za drugim, što je dobro, al nelogično za naše vozače, pa je možda inostranstvo. U svakom sl. mislim da ide u inostranstvo, ali na kraće/bez familije. A možda ovo i nije tačno, al se smaram, pa da probam.

kOji sam HoreJsio kejn!

7. očigledno sam propustila mnogo :)

8. Dijonizijo Kejne, nisi smotrio muriju na slici? Danak amaterizmu!

9. Gledao danas neke stare definicije, ne moje, tudje,po hiljadu, hiljadu i po glasova, čak i dve ko iz pičke.

10. pa i ove današnje će da nabiju 2000 za šest godina.

11. ove današnje se ne nabijaju
    na vukajliji

12. Ma gde Kosmo, si luda. Većina tih je ocenjena još tad i eventualno posle ako dobije još 50 do 100 glasova...i to da he stvarno vrhunska....ko čita to više....

13. pa ako ide jedna ocena na sat...

14. Ide u prvih 24 sata...posle jedna na dva sata...trećeg dana jedna dnevno...posle jedna nedeljno...i tako...

greota bre.

15. jeste Javi. Šta god mi je tada odabirano, imalo je između 700-1500 glasova. Ovo sada 300 ako se posreći. A standardno oko 150. Tako.

16. šta kukaš kad ti ne pišeš ništa? ja se ubih pišući za trijes ocena.

17. Fora, imam dosta starih koje nisu odabirane a imaju ocena kao ove što su sada odabirane.

18. Ja ne pišem jer nemam šta...

sve što sam mogao ja sam ti dao
    dosadne priče prohladne ruke
    kada sam rekao sve što sam znao
    tad su i pogledi postali muke.

Žao mi, jebem mu mater....to mi nekako pokazatelj svega...ništa više šala komika, sve postalo jurnjava i frka...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.