Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahaha
đubrad pogana
http://youtu.be/Nvs5pqf-DMA?t=35s
that's no ordinary rabbit, thats the most foul cruel and bad tempered rodent you ever set your eyes on!
mislim da si pobedio u nadmetanju za najtuplji razlog da se primi tetanus :)
znam. zato mi je i smešno...
još me pita doktorka ima li zec možda besnilo.
Pitao sam jel to možda hoće da kaže da sam ga zarazio.
kakvi bogovi satire
Mene ujeo onaj kurcev ne hrcak nego onaj drugi kurac sa odvratnim imenom
kakav kul lik ovaj riha, ne verujem. car si, prekul si, mwa.
al sam video jednu sisatu milfaču što radi. oči mi ostale na sisama.
Ovoga ujeo zec a ovog drugog kurac.
ahah nash ima da prima tetanus i da pita jel ima jos. zamisli kao nova tehnologija, sisata daje tetanus laktativno lool
srpski zečevi ubijaju tetanusom
-sxesxelj
Ahahahaha, pa se vraća tričetriput nije mu se primila vakcina....
samo se vi zajebavajte sa time...
al možda bih se vratio.
čisto da pogleda kako napreduje
sa sisama ili sa zečevima
S čim? Sisom ili vakcinom?
pa sa vakcinom.
kakve bre sise, nisam ja sad neki napaljenik. ne bih je jebao.
nikako...
Ko bre priča o jebanju, brinemo za tvoje zdravlje.
Da je bar ker mogao si da tužiš grad pa uzmeš lovu. Ovako, uzmi taj tetanus od te tetke.
ja samo kažem. da ne bude kako želim da joj drpam tvrde lepe sise.
Mani me još sad i ker da me ujede. Pa da i tu ispadne kako sam zarazio kera besnilom
Ma bre koji tetanus ne znam da li sam ikada primio tetanus. Al brate koliko me je puta ujela/ogrebala neka zivotinja pa mi nije nista.....