U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Covjek pise sve normalno, sta se vi tu preseravate kao ne razumijemo, ne kontamo ne translejtujemo... serem vam se u urbani jezik koji razumijete!
Dajte kajtezz trenslejt ko ima
Pajo šta pričaš to?
Tresla se zemlja celi dan, ne zna s kim igra ko...
Počeo je dernek na temi, svak svoje kolo.... To sam čekao.
https://www.youtube.com/watch?v=J9KPR_YpuN0
samo psetu da kažem da ga dućka za to što o ženama misli. pustite da se vole deca... jebeš kuću.
лукше зна се како се то решава. следећи пут кад се видите, нађи неку локалну сиротињу или фуксицу покажи јој слику да зна како изгледа и дај јој 100 јевреја. мора да изгледа добро јбг, бар 2 јединице више од те, нпр. ако је она 6 нека ова буде 8. или бар да има велике сисе, то доста маскира остатак. онда крените на прело и реци јој де идете да дође и она. нек га тамо мало спопадне ал ништа агресивно него оно као да је шмекер, ти ту бациш пар финтица, опа мали, па ко је то шмекер, ал те кренуло са рибама неа шта. онда кад мало попију ти овој малој реци да постане мало насртљивија нек му стави руку на своје дупе и сл. нек се појебу после прела
сутра му реци да је шмекер и све, који ће му дебела рошава риба, скочиће му самопоуздање и има стварно ускоро да размишља у том правцу и да нађе бољу рибу а ову да шутне. +10 на раскид ако се прочује да је преварио
то су те неке кратке црте ал конташ план, мрзи ме да дужим и детаљишем
ako ja nemam pravo nema niko
nemaš pojma, pseto.
Gepekovanje je uvek bilo najbolje resenje...
Kosmo ♥
Reko bi ti da me naucis al si udata a ja patrijarhalno vaspitan
Кладио сам се са течом, ако Божо Ђумић има дабл дабл сутра и да више 22+ поена он мени поклони Т-55, ако не да, пријављујем се за мисију на Марс (примиче ме сигурно има теча везе) :(
Nista laki, pozdravi gore ako ko pita
pseto, takvi kao ti nikad ne nauče. prov:-*
ne znam Lukso, ja sam cuo da belo izkite pomaze kod rosavosti, mozda je bata terapeut samo?
Ombre mi nije poslao pvt 6 dana. :(((
To je zato što Bruce i Kurajber ne dolaze na sajt.
Sve je otišlo u kurac.:((((((
Kad sam procitao deky_aod u moram nekom da se izjadam malopre ja se taman popadao opet kad ono corak..... :'(
popa_dao rules
drugari iz čekaonice me zezaju :(