Moram nekom da se izjadam :((

1. Kosmou mene did bio sumar još ima čekić, ako bude trebalo samo javi ja doznacim posje čemo, prodamo i bog da nas vidi, sbe srukamo za kočićev zbor pod šatorom bmk

2. Čuj, otkud znaš; otkad jede samo kupus kad je sarma za ručak :-)

3. дајте неки мрљо транслејт, ја јебено ништа не разумем

4. Ne kaže se Kočićev zbor, nego Karneval u Striu!!!!

5. To što dete nije tvoje te ne oslobadja plaćanja alimentacije...jesi potpisao brajko, priznao? Molim lepo sad ima da plaćaš i da se moliš bogu da završi u roku...

6. Posle prve samo kupus posle druge suv hleb hahaha

Nije stvar u parama druge su to muke al tema je luksov mladji brat sto se navuko na picku

7. Sad mi dodje da se ubijem kad se setim da mi Mrljo zapao na takmičenju da imitiram.
    MADA POBJEDIJO SAM

8. Jebe me telefon sa ovim kurcem kad tipkam po ekranu pa ne mogu nabosti, i sportska srijeda. Praštajte

9. Ma, proće ga, malo boli, ali nema veze, nema ni ljubavi bez bola.

10. To što dete nije tvoje te ne oslobadja plaćanja alimentacije...jesi potpisao brajko, priznao? Molim lepo sad ima da plaćaš i da se moliš bogu da završi u roku...

e TU onda nasilje resi problem a ne kad ti brat kara rosavu. sve mesate jebote...

11. Praštamo, mrljo. A imaš li sliku dok te telefon jebe sa tim kurcem?

12. Sad zinuo da kažem
    Edit. Ovo Psetovo

13. Nemoj ti zinuti dok njega jebe

14. svašta, ja mrlju sve razumela. ode šuma...

15. Uzmi onog brku Gedzu stavi na avatar brt

16. Pseto, znam šta je tema, al Kosmo viče neka ih nek se vole a tu ni l od ljubavi nema...oće debela da im se uvali u kuću kod Luksa a ona je još podržava...

17. Mišica sa slonom postade sad najbolji drug....

18. Pa i ona je zensko kolko god gotivna bila. Ili si to smetnuo sa uma i pomislio da neko zensko moze biti ok?

19. Javio ima Luks pare, izguraće to lagano