U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ili se navuces na hors.bolece te pisa za kasalj
E, i suv i produktivan, što mi je najgore od svega.
Npr, 10 dana ću suvo da kašljem, pa jedno 15 neću uopšte, pa ću narednih 7 produktivno i tako u krug.
Ahhahahhahahha, tako nekako, mada kašlja bi slabo i bilo. :D
sve dok ne bude onaj krokodil ;)
http://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg
Npr, 10 dana ću suvo da kašljem, pa jedno 15 neću uopšte, pa ću narednih 7 produktivno i tako u krug.
Pa kako, bre, mora biti ili neka infekcija ili alergija koja onda vodi u hronični bronhitis. Pre će biti alergija, pošto histamin tera pluća da produkuje taj sekret. Polen možda?
Ja sam imala isti problem u sedmom i osmom razredu, baš sam jako kašljala, nekad nisam mogla da progovorim, a da se ne zakašljem kao idiot. Ali posle je samo od sebe prošlo.
Je l' ti neko u kući pušač?
E Jebač, fala na ideji, ali mislim da mi analno penetriranje trogodišnjakinja neće pomoći :(
Iju, kakvo je ovo pitanje?
nikako taj aligator, to nikako
duvanskog tipa lel toe taj humor xexe
tetralol
Što se toga tiče, roditelji.
Sve isto k'o kod mene. Eto ti vrlo verovatno razloga. Ako ste i često u istoj prostoriji, tipa zapale cigaretu u kujni, zajebano.
Izbegavaj ih kad god vidiš cigarete, ili ih nateraj napolju da pale cigaru ako već ne mogu drugačije.
Izbegavaj ih maksimalno, ili ih nateraj napolju da pale cigaru ako već ne mogu drugačije.
Bi ja, ali keva mi ljuto nalupa šamare (rečima), ako je čak i zamolim da smanji unos, ili barem u mojoj blizini.
Jebem joj ja mater. K'o moja, ali moja se bar natera da izađe napolje i zapali, otad i nemam problema. Bila je smanjila i sad opet popela na dve kutije.
Ti krkljaj tamo, jadniček, bori se za vazduh, viči guši me, preljeva od dima, budi što melodramatičniji!
"IMAŠ SVOJU SOBU, IDI U NJU." Reče mi majka
"Ali majko, trpezarija nije u mojoj sobi, ne mogu odneti ovaj tanjir tamo :'(" odgovorih joj ja.
"E ONDA TRPI, ŠTA DRUGO DA TI KAŽEM" reče na to ona.
Ja jednom sa starim bio nešto, pokrivali crijep na tavanu i ja bio kao u fazonu da ćaleta nateram da prestane da puši i bacim mu kutiju cigara s krova, kontajući da će sad da moradne da se strpi tri četiri sata bez da zapali. Posle sam saznao veoma interesantnu stvar, da čovjek u pedesetima ipak može jednom rukom da drži devetnaestogodišnjaka pet kila težeg od njega za jednu nogu dok visi sa krova i obećava da neće više nikad takvu glupost uraditi.
Ahahhahhahahhahah, zete. Ma moja ni u trudnoći nije mogla uvek da se suzdrži. Eto ja gluva na jedno uvo i jedva preživeh, sve što je moglo da pođe naopako, pošlo je. nelel
"Ali majko, trpezarija nije u mojoj sobi, ne mogu odneti ovaj tanjir tamo :'(" odgovorih joj ja.
"E ONDA TRPI, ŠTA DRUGO DA TI KAŽEM" reče na to ona.
I kako ja sad da poverujem dimaš 20 i kusur? ;o)
Nisam nikad rekao da imam 20 i kusur.
A, da. sa toliko si rek'o da ćeš umreti. Koliko imaš?
Nemam nešto mnogo, ipak je kriza.
joj šege komike ;o)