Moram nekom da se izjadam :((

1. Aaaaa, ti pitaš za starosno doba,e što se toga tiče imam 19 godinica, believe it or not.

2. Pa dobro. Nisam ti toliko puno oduzela. 5 godina. Ali stvarno ako te toliko dugo zajebava kašalj, kad god je vidiš da upali cigaru ti u sobu. Ozbiljan sam.

3. Pa dobro. Nisam ti toliko puno oduzela. 5 godina. Ali stvarno ako te toliko dugo zajebava kašalj, kad god je vidiš da upali cigaru ti u sobu. Ozbiljan sam.

Nisam ti toliko puno oduzela.

puno oduzela

oduzela

Ozbiljan sam

(oduzela-Femininum)(Ozbiljan sam-Masculinum)

I'm seriously confused o0'.

4. To je zato što sam personifikacija tuge, a tuga ne zna za pol. :'(

5. To je zato što sam personifikacija tuge, a tuga ne zna za pol. :'(

АЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊ,doosxa mala :(

6. Oh, Smo, tužna li si danas

7. фали пигмент јбг :(((

8. зашто нисам птичица да летим далеко и да видим напољу, чека ли ме неко?
    :(

9. са твог се прозора само јаблани виде

10. Ahahhahhahahhahah, zete. Ma moja ni u trudnoći nije mogla uvek da se suzdrži. Eto ja gluva na jedno uvo i jedva preživeh, sve što je moglo da pođe naopako, pošlo je. nelel

nelel

MANELEL
    LOL
    O
    L

11. фали пигмент јбг :(((

Misliš ima ga previše. :'(

12. loš seed trenutno...

13. Opet sam pokupio neki virus...donesu deca iz škole i vrtiča i obavezno se zalepi za mene...

jedite beli luk i slaninu, sezona je virusa..

14. javio, ako sliniš ili/kašlješ, imam prijedlog. Pij zeleni čaj sa malo bibera, puno pomaže. Ako voliš hemiju, odličan je Hemofarmov Rinasek; vjeruj mi, to su Švabe napravile da se vratiš brže na posao kad si prehlađen.

15. Ajd sad ću teram ćeru da mi uzme taj rinasek...ja se kljukao sa ferveksom al više ni to ne pomaźe..hvala...

16. ja kapiram da je taj ferveks neka teska laz.pijes ga 2-3 dana i bude ti bolje.mislim,svejedno ce ti za to vreme biti bolje.valjda...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.