Moram nekom da se izjadam :((

1. Rinasek mi je pomogao puno. Napominjem, nema teških fizičkih poslova dok piješ to, nuspojava je da može uspavati čojeka. Al djeluje.

2. Najveći duševni bol je kad ti neko koga voliš ne odgovara na poruke i pozive

3. Maestro, tebra znam o čemu pričaš. Drž se.

nema pravog saveta za takvu situaciju, nekad dreba da cimaš i zoveš a nekad da ćutiš i čekaš. a opet to što radiš ili ne radiš, može još više da te sjebe.

drž se.

4. Da bar hoće da mi kaže "prestani da zoveš" pa da znam da joj nije bitno, da prestanem i pomirim se s tim da je gotovo. Ništa. Poruke ostanu na seen, pozivi odzvone do kraja. Juče sto poruka, sto poziva. Danas dva poziva i jedna poruka "ako ne zelis da te zovem više reci tako". Ništa. Samo ništa. Koji teret osećam u grudima, kiselina nagriza želudac, rad srca konstatno ubrzan. Nikad gore nije bilo čini mi se. Ne znam šta ću.

5. Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
    мислим да жели да је зовеш, него те ложи
    дај јој мало времена
    https://www.youtube.com/watch?v=RFMiSsfo9vU

6. нађи је нашамарај

7. Brate kojeg vremena, molim boga da me ovo prodje do sutra, bar ovaj fizički bol, otkazaće mi čuka, ovo razara organizam. A duševni bol možda neće ni za godinu dana, tu ne mogu ništa. Nek me drma ovo još danas, ako me sutra ne popusti pijem bromazepam dnevno

8. Mislim da je ljuta jer sam rekao da joj jebem dan kad se rodila plus komplet familiju, al nisam sigiran. Što je najgore ne trolujem. :/

9. Ma ja kapiram da je nesto drugo, ne bi se za to naljutila

10. узми дркај на њене слике боље ћеш се осећати

11. U nju je zaljubljen, ne moze na nju da drka.

12. ti si maestro degenerik. sa takvim ponašanjem jedino navukajliji i možeš dobiti pažnju.

13. Ne mora da drka, može da vodi ljubav sa šakom na njene slike.

14. ако је гледа само као сексуални објекат тј. парче меса за дркање курца биће му лакше

15. Pa ko još devojke drugačije i gleda?

16. zato i voziš traktor

17. Pošteno zanimanje. Nema trika da se zavrsi u zatvoru :-)

18. jašta da jest. više sam ciljao na suptilnost.

19. Marko je u pravu. Jutros sam pokusao da drkam na suvo na bilo koju drugu da se olakšam malo. Nije išlo. Rekao sam sebi: izdrkaj na nju, pokušaj da je doživiš kao seksualni objekat. Bilo mi je lakše narednih 10 minuta možda.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.