Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa ko još devojke drugačije i gleda?

па видиш да каже да је воли

2. Kad će onaj dio kad Maestro kaže da troluje?

3. milice pobogu kakav vam je to avatar xD

4. milice pobogu kakav vam je to avatar xD

Magični xDDDD

5. Brate joooj sad ću morati da je presrećem po gradu ili dolazim gajbi sa cvećem i da zagrlim i kažem izvini 100 puta, a to me nervira iz dva osnovna razloga:
    1. ponižavanje na javnom mestu ili pred njenima
    2. zato što sam verovatno imao dobar razlog da joj opsujem dan kad se rodila

6. A oćeš ti to da ženiš?

7. Nju ili nijednu drugu, sad ozb, imam razloga zbog kojih to kažem. Kažu nam stariji ljudi da smo rodjeni jedno za drugo.

8. Maestro, izdrži, brate!

9. Tnx svima za podršku, mnogo mi znači

10. Bukowski je govorio: Ne volim da se moja devojka ljubaka s nekim, lakše mi padne da se pojebe bez mnogo ljubljenja.

A ja kažem: moj najveći košmar je da mi neko pusti snimak moje svetice moje golubice moje device i sunca jedinog kako drka nekom random klincu dok u pozadini ide pesma:
    ''čija si to andjele moj mali, ko te noćas tako dobru kvari''.
    Bukvalno moj najveći strah.

11. moje golubice moje device i sunca jedinog kako drka nekom random klincu

Random, još i klinac? :-/

12. Danas tačno godinu dana kako nisam zapalio pljugu. Jedino još pomalo pućkam onu elektronsku, jbg kada pijem mora da se dimi.

Svaka čast Vučiću.

13. kakve druge poroke imas?

14. Moram da vam se izjadam da masa ljudi ne razume svrsishodnost postojanja ove teme.

Nije to u redu.

I teško mi je zbog toga.

15. izijem flips

kakve druge poroke imas?

Jurim žeMske i pijem žestinu.

I morao sam da se izjadam, dok sam duvanio bio sam manje nervozan. Sada mislim da mi polako raste čir na dvanajstrercu.

16. prve 2 strane popularnih postera svaki o politici, najbolji pokazatelj stanja sajta, kako vas nije sramota vise

17. Pa tu ima najviše materijala...taman da ništa ne napišeš, okačiš nekog političara i svi kolektivno crknemo od smeha kad već nećemo da se besimo jer nije rišćanski...

jadna mala izvrnuta zemljo, dno ti na vrhu stoji.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.