Moram nekom da se izjadam :((

1. Lolololololo...Borko, Borko...

brate nije valjda da si osto do pola 10? Mamu im kapitalističku...

2. Borko, pošalji i na gmail adresu, za svaki slučaj

3. Haha, Borko dečkić poslao izveštaj (6th edition), pa zajebava gladan đembel narod LOLOLO

Шта да радим кад и тугу и бес лечим у храни. Шта ти имаш против дебелих људи?

4. Ništa efikasno. Da imam, smršao bih

5. Tidro, iseckani sitno i ugurani unutra...ko na picu...i za 10 min im ništa ne bude, maltene se i ne ugreju, samo se onaj kačkavalj istopi...

6. каунте код гребића у пекари пица 90 динара не знам дал си оверио

7. Nisam, što se da ispraviti

8. јел знаш деје то

9. Nemam pojma, svi su grebići što drže pekare u Ča :P
    Gde beše, možda i znam, ako nije neki teški andergraund?

10. Нисам, до 1830. Мрзим банкаре.

11. Bankari, ekonomisti, pravnici, filozofi... sve su to govna.

12. to ako je slano, to onda nisu palačinke, pih...

13. на кеју преко пута идеје, поред слатке куће свислајнове завучено у дворишту пише гребић

14. Маркo

на кеју преко пута идеје, поред слатке куће свислајнове завучено у дворишту пише гребић

Znam tačno gde je. No, slabo tuda idem da bih svraćo po picu, ali valja znati, možda nekom preporučim.

kosmopolita

to ako je slano, to onda nisu palačinke, pih...

Kako loš trol od strane jednog zdravstvenog radnika

15. IZGORE MI PEČENJE BOKTEJEBO!!!!

16. A imam samo bademe i indijske orahe :/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.