Moram nekom da se izjadam :((

1. Haha, turaj PALENTOO
    Eeej, imam snikers, neki ekstended veržn, imam neke kolače i svašta, ali jbg, opro sam zube i sad ne merem ponovo prat, tako da ništa
    EDIT: A i đembo sam :(

2. Pa to su palačinke isto. Nisu u užem smislu možda, ali su ekstra. Dete moje jedno čak više voli slane od slatkih, sa sirom ili pavlakom.
    Je SUIS palačinkaa

3. Vidro jej ti oraja kurčinu nećeš moći da obuzdaš pos. Nema na čemu. Pozz

4. Vidro, stavi zareze gde ti odgovara LOL

5. ne bre, mora budu sa džemom nekim. sve drugo je iživljavanje, skrnavljenje...

6. Od šipka kosmo. Taj džem 7 jezika priča.

7. Moji ni jedno ne jede od šipka...sin smokve, ćera mešanu, žena od šljiva...mene bole tuki, mogu i prazne samo da je palačinka a ne palačinak...

8. ma šljive, al pekmez pravi da bude.

9. Bankari, ekonomisti, pravnici, filozofi... sve su to govna.

Банкари су посебна прича.

Od šipka kosmo. Taj džem 7 jezika priča.

+3543647367

10. Od šipka kosmo. Taj džem 7 jezika priča.

+1000000

11. Ljudi da samo znate kakve cvarke imam breeee potpuno domaceeeee breeeeeeee!!!!!

12. једите џем од шупка

13. Markić, to preporuka od nekog ko je probo?

14. Moram nekom da se izjadam :((

I don t care
    Ljudi da samo znate kakve cvarke imam breeee potpuno domaceeeee breeeeeeee!!!!!

A mislio sam da sam sve moguće pročitao na ovoj temi.

15. Ја морам неком да се изјадам...
    У какву сам вукојебину дошао ЈОЈ. Забачена селендра са 500 становника, можеш од интерпола комотно да се кријеш, јебени прљави матори хипици који живе по којекаквим колибама у брдима и водају по три керине са собом, једна једина дјевојка коју сам упознао у селу је американка која је прелијепа ал је већа за по главе од мене плус одлази за седам дана одавде. Послови слабије плаћени него у другим крајевима. Једина добра ствар је што имам џаба квалитетан алкохол и подједнако квалитетну храну у неограниченим количинама, иначе би отишао одма. Ко да сам у Чајниче јебено дошао.

16. Ako ima dobre rakije i kvalitetne hrane pusti korenje, posle jedno 15 godina biće ti bolje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.