Moram nekom da se izjadam :((

1. Ја морам неком да се изјадам...
    У какву сам вукојебину дошао ЈОЈ. Забачена селендра са 500 становника, можеш од интерпола комотно да се кријеш, јебени прљави матори хипици који живе по којекаквим колибама у брдима и водају по три керине са собом, једна једина дјевојка коју сам упознао у селу је американка која је прелијепа ал је већа за по главе од мене плус одлази за седам дана одавде. Послови слабије плаћени него у другим крајевима. Једина добра ствар је што имам џаба квалитетан алкохол и подједнако квалитетну храну у неограниченим количинама, иначе би отишао одма. Ко да сам у Чајниче јебено дошао.

Brate to zapravo jebeno dobro zvuči.

2. Samo kad bi jos imao sta zensko da jebes odmah bih se menja sa tobom

3. Ма уствари и није лоше него сам више исрпљен од читаве промјене средине и начина живота и свега јер сам се био улијенио. сад не могу да спавам више од пет сати ноћима, све неке мисли се врзмају по глави.

4. Za uspavljivanje koristi rakiju lolo

5. vidi električar ehehe

6. I don t care
    Samo kad bi jos imao sta zensko da jebes odmah bih se menja sa tobom

Е ово ми заправо једино и фали хаххааха. има да се нађе и то, док се мало аклиматизујем.

7. električar
    Za uspavljivanje koristi rakiju lolo

Ракије нема али има вина за 1,4 евра литар и виски за 6.95 за литар и по! а ни то не плаћам ја! проблем је што управо због алкохола не могу да спавам дуго, пробудим се у по ноћи и не могу да заспим после

8. Onda se ti nisi napio burazeru.

9. Onda se ti nisi napio burazeru.

Možda i jeste. Ima ljudi koji kad preteraju posle slabo spavaju. Da bi zakucao, mora baš da se obeznani.

10. А јбт литар и по скивија 7 долара ђе то има, пошаљи два канистра дима до Васкрса БРТ !!!

11. E vidis to o pijanstvu i spavanju nisam bas razmisljao. Znam samo da sto kasnije legnem kad izadjem i pijem da manje spavam. Moze biti to da od alkohola malo spavam....

12. Ja kad se prekinem žestinom, zakucam u krevet, recimo legnem u 5, ustajem oko 12-14. Jednom ustao oko 10, umalo umro nisam.
    A kad se prekinem pivom, tad kratko spavam, tipa legnem u 5, ustajem u 8.

13. Ja kad se prekinem ustanem relativno rano pa popijem kafu pojedem nesto iserem se opcionalno jebem ili izdrkam i opet odspavam cuku vremena i ko nov.

14. Evo, ja mogu da se ponudim da izdrkaš i meni ;-)

15. uuuuu, ovo ti nije trebalo :)

16. Pa šta ću kad volim da pomažem ljudima.

17. Ustanem, jaka kava, jaka hrana, i rasola ako imam, iserem dušu svoju, onda udarim jednu ladnu pivu i eto ga

18. Samo masna hrana, tecnost i tozara kava i ako je bas jaka glavobolja jedan kafetin i toeto

19. Ако претераш а имаш јаке главобоље, попи кафетини или аспирин пре спавања, уз много воде. Алкохол дехидрира тело па вода помаже, а кафетин полагано делује док спаваш, тако да кад се пробудиш глава не изгледа толико велика.

Ако попијеш кафу, обавезно је испрати са много воде, јер и кафа дехидрира.

Или ово што Мрљо каже, клин се клином избија.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.