Ja oduvek hteo da se organizujem sa ekipom da idemo kolima ono sever Italije, jug Francuske, Baskija i Katalonija, al' oni goveda srpska. Njima su Paralija i Nesebar vrhunac turizma. Oce na grcko ili bugarsko more da kvase guzice jer je 100 evra jeftinije jebem ih u usta glupa.
Bata Sale
Jao brate, kakva je Andora? Valja li za videti?
Ja oduvek hteo da se organizujem sa ekipom da idemo kolima ono sever Italije, jug Francuske, Baskija i Katalonija, al' oni goveda srpska. Njima su Paralija i Nesebar vrhunac turizma. Oce na grcko ili bugarsko more da kvase guzice jer je 100 evra jeftinije jebem ih u usta glupa.
Фина је Андора, на великој висини баш, мало је пут јебен и клизав у ово доба године због снијега, доста људи иде у шопинг је је све јефтино и тако то.
А ако се организујете на тај пут једном, ни случајно не пропустити француску страну Пиринеја, поготово не француску Баскију, прелијепи пејзажи, све зелено ко Ирска само сунчаније. После продужиш до Бајона и Биарица па у Сан Себастијан одмах преко границе. РАЈ.
moze brate tebra za pocetak se javi sa originala pa mi pusti sliku kurca u pvt ako je veci od mog izdrkacu ti. Dvaput
Što i nije teško nadmašiti. Ako si Bosanac.
Ao ao ao sve kurati ovde jbt
ko je ovaj bruse?
Брус није знао ни док је био мод, како сад да зна лел
Otkud ja znam , ja smo sudim prema sebi :)
ја сам знао и пре него што сам био мод. то је вероватно најлакши дупли. сад не могу ни да проверим док казан не среди све опције, лол.
Ja mislim da i ja znam ko je.
Ko to ne zna taj je juče registrovan :)
А јбт литар и по скивија 7 долара ђе то има, пошаљи два канистра дима до Васкрса БРТ !!!
Седам евра, није долара. Андора браћела, пола држава-пола дјути фри шоп, сат и по вожње одавде.
Pa sto ne kazete onda da i ja znam?
Daj, recite čoveku, nemojte ga jebavati :-)
Rekli su mi mico, frka je samo sto si toliko zenstven da mozes da muvas samo lezbejke i fazon jebao sam muzevnije ribe od tebe
Neke šimejlove, a? :-D
Mani me se mico idi drzi necije veslo ili vezbaj nazive delova tela na latinskom. Tako nesto korisno sve u svemu
Nemoj da si ljut :-(
Nisam ljut nego mi glupo da uopste ulazim u raspravu sa tobom osetljiv sam na sitnu decu
Mitza si :3
Hvala poyy
Фина је Андора, на великој висини баш, мало је пут јебен и клизав у ово доба године због снијега, доста људи иде у шопинг је је све јефтино и тако то.
А ако се организујете на тај пут једном, ни случајно не пропустити француску страну Пиринеја, поготово не француску Баскију, прелијепи пејзажи, све зелено ко Ирска само сунчаније. После продужиш до Бајона и Биарица па у Сан Себастијан одмах преко границе. РАЈ.