Moram nekom da se izjadam :((

1. Ništa jebeno ne radi u gradu, ne mogu niđe ništa kupit da se jede, ev tonac i ja pocrkasmo od gladi jer eto, ne moramo mi nikad ništa jesti, Vaskrs je, šta ima koj kurac da jedemo...

2. реци у програму да сте гладни донеће вам неко нешто можда

3. Ja na poslu od pola 7, nidje nikog, nije mi jasno koji kurac i rade kad su znali da neće bit nikog

4. Skočko, znajući koliko moš pojesti, svi su pobjegli ;-)

5. Niske pobude? Zvuči erotično.

To se kaže : Pero, sad ću da ti zakačim i sexualno uznemiravanje ...

6. Moro sam ići kod Hrvata da kupujem. Long live Franjo Tuđman i krvacka nacija.

7. Лонг ливе.

8. Počeću da tučem ljude što pišu
    Hristos Vaskrse
    Hristos Voskrese

i ovo isto samo sa varijacijom - Hristo

9. Ko je tebi kriv što ti proš'o Vaskrs :)

10. Kako sam znao da ćeš da se pojaviš ... pa Bruce, Vaistinu sve najbolje za Vaskrs. :)

11. Vaistinu brate, da ti uspe sve što započneš u ovoj godini :)

Spremio deci šunkicu i šampinjone sa mladim lukom u pavlaci, slatkiši su strateški raspoređeni po kući, jaja su ofarbana i samo čekam da počne šizenje. Za to vreme mati kuva sarmu, sutra ću samo da otpuhujem od današnje klope :)

Skočko, bujrum :)

12. Bravo majstore ! :)

Ja sam pre neku godinu zgrešio, na sam dan Vaskrsa krenuo da me zlostavlja telefon oko 8 ujutru i to je popustilo tek posle 3 popodne. Od tada je na ovaj dan na sajlentu, a ja se sad isključujem i bežim iz grada. Sve najbolje ! :)

13. Bruce, kod mene šizenje već traje. Đevojčice mi poklonile nogama napisanu, ali finu čestitku "TATA GODINE", a ženi "DEŽURNA BABA ROGA". Mislim da je vrijeme da obučem pancir ;-)

14. Mi smo juče imali druženje, mlađoj bio rođendan, svratio Bobi sfamelijom - danas idemo u harač nas tri ženske, ženu ostavljamo kod kuće, nume da se igra hajduka :)

15. Ja na poslu od 6, zovu babe i čestitaju USKRS VASKRS, popio sam 6 neskafa, jedan monster, jedan hell, i 3 jake kafe, umirem.

Ide Mile
    https://youtu.be/SnblZkqTQ2U

16. Hristos vaskrese, srećan Vaskrs svima koji slave.

tema za jadanje, al šta sad vidim da ste tu.

17. Pa kad numeš ko Žika Seljak - sponzor priloga pečenjara "Prasac" - pet kila 'ladne prasetine :)

18. Vaistinu vaskrse javio, ovde nas Skočko dovukao :)

19. Greota Skočko na Vaskrs gladan...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.