Ništa jebeno ne radi u gradu, ne mogu niđe ništa kupit da se jede, ev tonac i ja pocrkasmo od gladi jer eto, ne moramo mi nikad ništa jesti, Vaskrs je, šta ima koj kurac da jedemo...
Vaistinu brate, da ti uspe sve što započneš u ovoj godini :)
Spremio deci šunkicu i šampinjone sa mladim lukom u pavlaci, slatkiši su strateški raspoređeni po kući, jaja su ofarbana i samo čekam da počne šizenje. Za to vreme mati kuva sarmu, sutra ću samo da otpuhujem od današnje klope :)
Ja sam pre neku godinu zgrešio, na sam dan Vaskrsa krenuo da me zlostavlja telefon oko 8 ujutru i to je popustilo tek posle 3 popodne. Od tada je na ovaj dan na sajlentu, a ja se sad isključujem i bežim iz grada. Sve najbolje ! :)
Bruce, kod mene šizenje već traje. Đevojčice mi poklonile nogama napisanu, ali finu čestitku "TATA GODINE", a ženi "DEŽURNA BABA ROGA". Mislim da je vrijeme da obučem pancir ;-)
Mi smo juče imali druženje, mlađoj bio rođendan, svratio Bobi sfamelijom - danas idemo u harač nas tri ženske, ženu ostavljamo kod kuće, nume da se igra hajduka :)
Ništa jebeno ne radi u gradu, ne mogu niđe ništa kupit da se jede, ev tonac i ja pocrkasmo od gladi jer eto, ne moramo mi nikad ništa jesti, Vaskrs je, šta ima koj kurac da jedemo...
реци у програму да сте гладни донеће вам неко нешто можда
Ja na poslu od pola 7, nidje nikog, nije mi jasno koji kurac i rade kad su znali da neće bit nikog
Skočko, znajući koliko moš pojesti, svi su pobjegli ;-)
To se kaže : Pero, sad ću da ti zakačim i sexualno uznemiravanje ...
Moro sam ići kod Hrvata da kupujem. Long live Franjo Tuđman i krvacka nacija.
Лонг ливе.
Počeću da tučem ljude što pišu
Hristos Vaskrse
Hristos Voskrese
i ovo isto samo sa varijacijom - Hristo
Ko je tebi kriv što ti proš'o Vaskrs :)
Kako sam znao da ćeš da se pojaviš ... pa Bruce, Vaistinu sve najbolje za Vaskrs. :)
Vaistinu brate, da ti uspe sve što započneš u ovoj godini :)
Spremio deci šunkicu i šampinjone sa mladim lukom u pavlaci, slatkiši su strateški raspoređeni po kući, jaja su ofarbana i samo čekam da počne šizenje. Za to vreme mati kuva sarmu, sutra ću samo da otpuhujem od današnje klope :)
Skočko, bujrum :)
Bravo majstore ! :)
Ja sam pre neku godinu zgrešio, na sam dan Vaskrsa krenuo da me zlostavlja telefon oko 8 ujutru i to je popustilo tek posle 3 popodne. Od tada je na ovaj dan na sajlentu, a ja se sad isključujem i bežim iz grada. Sve najbolje ! :)
Bruce, kod mene šizenje već traje. Đevojčice mi poklonile nogama napisanu, ali finu čestitku "TATA GODINE", a ženi "DEŽURNA BABA ROGA". Mislim da je vrijeme da obučem pancir ;-)
Mi smo juče imali druženje, mlađoj bio rođendan, svratio Bobi sfamelijom - danas idemo u harač nas tri ženske, ženu ostavljamo kod kuće, nume da se igra hajduka :)
Ja na poslu od 6, zovu babe i čestitaju USKRS VASKRS, popio sam 6 neskafa, jedan monster, jedan hell, i 3 jake kafe, umirem.
Ide Mile
https://youtu.be/SnblZkqTQ2U
Hristos vaskrese, srećan Vaskrs svima koji slave.
tema za jadanje, al šta sad vidim da ste tu.
Pa kad numeš ko Žika Seljak - sponzor priloga pečenjara "Prasac" - pet kila 'ladne prasetine :)
Vaistinu vaskrse javio, ovde nas Skočko dovukao :)
Greota Skočko na Vaskrs gladan...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/21001/medium_jesus-christ-crucifixion-525.jpg