Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jedna vožnja je 89 dinara...
E tarife ne znam, ali imas sad nesto tipa vremenska i dnevna koliko sam cuo nesto.........
Evo cenovnik, poskupele ove pojedinačne jebem im mater.
https://www.busplus.rs/page-karte-cenovnik-pojedinacne.php
Bio sam par puta, u oba slučaja nisu hteli vozači da uzmu kintu nego mi kažu "Reci da nisam imao sitno". Doduše, oba puta sam se vraćao sa BK pa je to moglo imati uticaja...
ma ta vremenska te ograniči na 90 min čini mi se... bolje pojedinačne, uplatiš 500, 1000 dinara, uđeš u bus i kucaš.
ja se vozim 50icom, tu ne možeš da prođeš do aparata i kontrola nikad nije ušla... jer ne može da se prođe kroz bus.
Čekaj, jedna vožnja 89 kinti, to znači 2 vožnje 158, za te pare uglavnom mogu da pokrijem gorivo za skoro sve što treba da uradim u gradu.
Zakjlučak : TO JE DRANJE !
Ako možeš za 89 dinara da dođeš sa BK do ŽS onda hoću i ja takav auto :)
LOL
@ i dont care
ma da brate navikli ljudi, divlji zapad, citam neki tekst ironican je bio kao stvari koje ne smete raditi u srbiji, jedna od stavki je kupiti kartu u gradskom prevozu, gledace vas ko ludaka, a strani tekst bio.. ne znam kako neke nije blam, ima po yt profesore hapsi komunalna, on sere nesto o svojim pravima, pa je l si beda tolika, plus koliko znam valjda i prosvetni radnici dobijaju one markice ili sta, gsp trosi dnevno 100 000 litara benzina, svaki mesec sve vise tone u minus, a ti seres male mi plate smanjuju mi plate, problem sa nama hocemo sve odmah, niko ne daj boze da da nesto najpre...
@bruce za taj tvoj plan je najbolje da uzmes trodnevnu kartu 720din otkucas i 3 dana 24h mozes da se vozis
Šte je BK ?
хахаха и ниси баш супергеније
E to, takva stvar me zanima, znači samo dođem na kiosk i tražim trodnevnu kartu za sve vožnje. Tako ima u Kopenhagenu, samo što uz tu kartu dobiješ i besplatan ulaz u skoro sve muzeje, galerije, ZOO, akvarijum i Tivoli park.
Bežanijska kosa Pero :)
Па у превозу има доста мајмуна а како чујем и змија, музеји не раде тако да, не може се рећи да смо лошији од Копенхагена...
иначе волео бих да вам укину грацки превоз на месец дана да видим шта ћете онда говнари
Ništa pešaka?
Opa kosmopolita suzili smo krug gde zivis na trasi 50-ice cccc jos malo pa cu ti disati za vratom :*
Zamišljam ovu kaoalu sa avatara kako dolazi na kiosk i sa lalinskim naglaskom traži vremensku kartu za 3 dana lolo
I muzej i galerija i ZOO vrt naročito, sve to dobiješ u jednom Bg busu.
super