Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bežanijska Kosa , auto put, na Mostaru se isključiš, teško da bi ti otišlo preko pola litra (ako ne divljaš), a i ako bi ne bi mnogo više.
Pretpostavi da ti ode 2 litra u oba pravca i proceni da li bi išao prevozom ili kolima.
ma da u vecim evropskim sad i za metro vaze karte i to kad se uporedi prihod sa cenom karte, mnogo povoljnije nego u srbiji, ali oni imaju standard, budzete i mogu da iznesu, a mi smo sirotinja, plus tonemo jos dublje zbog ovih sto nece da placaju, procenjuje se da 40% ne placa kartu, citao sam procene kao za te pare sto se zakinu od tih 40% gsp bi mogao da l bese na mesecnom nivou da kupi novi autobus jbt
i kad smo kod velikih evropskih, bazel nam je skorije ili tek treba da donira 28 tramvaja koji oni nece koristiti, menjaju, snizavaju cene, usavrsavaju, ali to je tako kad imas drzavu jbg
A mma zaboravljas?
Tamo gde funcioniše država ima rezona da se plaća svašta, ovde malo teže.
A dobro ne pricamo sada kako funkcionise drzava. Nego samo kazem za opstu svest oce nesto a nece da plati....
hahahahahaha
Otprilike tako i izgleda :)
Pero, sa pola litre goriva u uslovima vožnje van grada moj punto pređe otprilike 4 km. U gradskoj vožnji nema nikakve šanse da se provučem na više od 3 km. Da je samo toliko za preći ja bi išao peške :)
jedna vožnja 89 kinti
to znači 2 vožnje 158
158
158
2 vožnje 158
Pera Kojot Supergenije
Supergenije
Super
genije
Da, i koliko je to najskupljeg goriva, i koliko možeš da pređeš sa tim gorivom ?
pa jbg funkcionisemo kao kurac, ali mora da se pocne negde, ali kao sto rekoh problem je sto niko nece prvo da da, da ulozi nesto, za sve se odmah misli da su malverzacije, prevare, teorije zavere razne, sto je i razumljivo sta se sve desavalo na nasim prostorima, ali mi smo govna, to je taj mentalitet i ima da tonemo ko govna jos vise
178 dinara Pero, dva puta 89 je 178 dinara.
sa toliko ja pređem 11 km van grada
Meni trosi 1000 dinara za 4 dana od kuce do faxa a kolko je to km i litara zaista ne znam. Za to bas briga, bitno mi je samo koliko je to para....
au poceo sam da serem ko oni matorci po ceo dan, sad me je blam :$
Aman Bruce, koliko tebi troši Punto ?
ULAŽEM KVISKA ZA PERU
http://www.verkic.rs/wp-content/uploads/2010/01/ptica-trkacica.gif
Ako Directore,sevap, imam i ja pravo da pogrešim u kucanju.
matorci sa teme trula srbija da se razumemo, TRULA JE JER JE IZJEDA CRV, TACNIJE VISE CRVA, SAMI CE SE PRONACI POZ
Armine, živ bio, neka je izjede crv do kraja pa ćemo da pravimo novu. Ova i tako nije baš nešto ...
4,9 na sto km - kapiram, samo dupliraj kilometražu koju sam napisao, prebacio sam se da potrošnju računam na duplu razdaljinu
E tako već može. Auto putem voziš većinu razdaljine od BK do ŽS, a to je cca 80 km/h, ostatak puta ako nisi baxuz nećeš da izumreš na semaforima i u zastojima, cena prevoza svojim kolima i cena bus plusa za jednog je tu negde, za dvoje se već isplati bez razmišljanja.
Ukratko, BUS PLUS je neopisivo dranje.