Moram nekom da se izjadam :((

1. Zdrawo Deny.
    Da li je istina da ti je Midori pušila karu na Bir festu?

2. ne mogu da se naspavam vec duze vreme. i sve bi bilo ok da legnem u 10-11, ali ja idiot tad uzmem pa se svadjam sa raznim debilima po internetu ili igram agrara ili haksa jebenog ili citam nesto ili tako neko sranje dok ne dodje pola 1 ili 1 i onda ujutru psujem zivot i ceo dan pijem kafe i tako ukurac.

Isto kod mene, samo ja pucam u GTA V sa istim debilima kao sto sam ja sa sviju strana Jevrope.

3. Jeri ima neko na sajtu da te muško od 16 do 27 da nije spopadao Midori?

4. Sta će vam reći Vokasi od zlata jabuka Vokasi o da

5. Kleveta, ban!!!1345789

6. Ovaj nivo popizda nisam imao do sad.

7. crkla mi brusilica

8. Vidi da nisu četkice

9. pustila je magični dim i smrdela ko Kinez u teranju, idem u woby house da kupim novu

10. Претходне три ноћи сам спавао фазон 7 сати укупно, јебем ме глупа кад нисам учио на време па ми сад све остало. Иам рођендан неки данас, контам да нећу ићи јер ћу заспати на сред клуба

11. @dzordi
    vrucina,matori
    ja nisam spavao ni 4 sata predhodnih 6,7 dana...vrucina ubija ljuto,osecam umor i naspavanost al ne mogu spavat

12. Otushirajte se jebote

13. ta shta je bilo andjelko, nemoj mi se jediti

14. Stvarno Andjelko NS shta se desilo strashno?

15. Bog sa tobom Andjelko.

S V E T O S T
    V
    E
    T
    O
    S
    T

16. mogu da se otusiram,al lose misli i dalje tu su

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.