Moram nekom da se izjadam :((

1. ne chudi kada si sa granjchilom vodio dijalog jbg

2. Anđelko, da li dobro si?
    ANĐELKONS SVE ČUVA, ALI KO ČUVA ANĐELKA?

3. Znam jednog lika što je poludio zbog ženske guzice.
    To je guzica moje radne koleginice.
    Za sedam dana i ja ću poluditi.

EDIT Sad mi žao što sam zajebavo čovjeka zbog toga

4. To je guzica moje radne koleginice.

Daj slike, što samo vi da budete ludi!
    Elem navuko sam neku jehtiku, znojim se ko kurva u crkvi i nalivam se rakijom ceo dan.

5. zato sto si alkoholicar xD

6. izgubio sam celu neotvorenu kutiju pljugi

7. Boli me stomak nešto skoro svako veče, ne znam jel od alkohola ili neka račina ;'ooooo(

8. Nadaj se da je rakcina ako je od alkohola u kurcu si

9. Nema tog problema koji jedna limenka piva i šaka suncokreta ne može da reši.

10. Ti si anđelko stvarno zglajzo

11. Ljubav izgoni strah.

12. Lukse, da, to je od alkohola. Moraš popiti za 5 minuta 1 litar kefira i kad krenu određene promjene, moraš se smijati glasno, ili te neće proći muka.

13. Sad je nekih godinu dana kako živim život da nije moguće nezdravije. Jedem još uvek mnogo, nulta fizička aktivnost, 2+ pakle dnevno, 2l+ Koka Kole dnevno (Zero), alkohol je umanjen, ali se uvek napijem kad mi se ukaže prilika. Možda sam poslednjih meseci malo više lajferisao, ali opet sam blizu infarkta. Prosečni dan provedem 15 sati sedeći u svojoj direktorskoj fotelji. Koliko sam se samo zajebao što sam je kupio.

14. Prvo probaj da se manes kole. A onda probaj da zamenis pljuge elektronskom cigarom. Kod mene je uradilo posao. Ovo ostalo jos nisam uspeo da batalim, ali bar nemam vise aritmiju i krvna slika mi se popravila. Kilaza, e jebga sad...

15. Kilaža mi i nije problem, lako se dovodim u red kad lepo odlučim da idem na dijetu. Ali, kako se otarasiti ovih sjebanih navika, to je problem... :'(
    Elektronske cigare neću uzeti, nema te sile.

16. Meni je digitalna uspela da zameni ove analogne i mnogo se bolje osecam. Mora mislim na zdravlje, dosao sam u neke godine. Bar gledaj da redukujes te pljuge.

Ali kokisku obavezno bataljuj, 2 kila dnevno je mnogo kume, narocito ta kao dijetalna. Em te jebe aspartam, em vezuje masti i siba ih u krv, em ti sjebava jetru gore nego alkohol. Naucno dokazano na meni.

17. Tačno, i ja bijah ovisnik o koli, sva gazirana pića ubiše jetru. U suštini, ako hoćeš da ozdraviš, moraš piti i jesti nešto što nema ukusa ;-)

18. Prva kupljena jutros u 6 sati. Plus Kola 130 - 730 dinara za dan. Da ne pušim, za te bare bih mogao uzeti više od kile dobrog mesa i lepo biti na dijeti i trenirati, što bi dovelo do žarenja i paljenja bazenima i akva parkovima, ali kurac. Sad mi fali 50 dinara za drugu flašu Zera.

http://s30.postimg.org/yff549vox/20150615_204620_1.jpg

19. A ja jutros tugujem što me zakinuli za sto dinara u menjačnici

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.