Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201003/19721/medium_Dude.gif
Haha, dobar! :*
Али који ће ти то курац, озбиљно? Није ваљда да ти је бољи укус?
Dva su moguća razloga. Prvi je od početka gymofilije i opsednutosti kalorijama i neunošenjem prostih šećera. Drugi je u činjenici da me šećerna, klasična nenormalno nadima i prdim od nje do besvesti. Mogu pojesti tepsiju bureka, pola kila baklava i pola torte i opet ću uzeti Zero pre obične. Jednostavno je tako.
ОК
Zero je gomno.
Zasladjivaci truju opasno.
A cim nije skroz ladna, oseca se bljak smek
Edit: koka kola zero tojest
to je za Bosance izmišljeno, kad uđu u kafanu i kažu konobaru: "Meni dvije pive, a malom donesi zero kole"
Bruce, samo 'zeru' ili 'zera', 'zero' u Bosni neima.
A pio sam onu Light dok je bila. Sećam se da u početku nisam mogao da se naviknem zbog promene u ukusu, ali vreme čini svoje.
Prove, znaš li koliko djece drži dijetu u Africi, a ti hoćeš svu Zero kolu za sebe. Sramota.
Ja sav unos Konte Ziro kole zamenio pivom nešto me smorili sokići. Nabacio sam stomaka malo ali zdravo hmelj i ječam a ne emulator i neka radijacija, neš, Klintone!
Pustio si mješinu!
Mlada Partizanka neće da pvtuje sa mnom. :'(
:'o(
Možda bi trebalo da pokušaš neku alternativu u odnosu na:
:-]
jebiga celtiče, davno sam ja istjeran izBosne, još mi ostalo to malo rezidualnog međeštva :)
Pa pitao sam za vilicu i listove i vene po tabanima, ali izgleda da je to vređa. :'(
Nisam neka sirovina koja bi pitala "Mlada, kakve su ti sise?", već suptilno pitajući za druge fizičke, duhovne i intelektualne atribute. Čak sam i pitao za Bergmana i Tarkovskog. Gde sam pogrešio?
To je prava skojevka, saznala da nezdravo živiš i nemaš rumene obraze, odmah krenula tražiti drugog, zdravog revolucionara ;-)
Tu je greška, pitao si!!!!
Znači, trebao sam odmah agresivno? To mi ne ide sa zdravim razumom, pošto ona kao skojevka treba da mrzi agresore.