Prijava

Али који ће ти то курац, озбиљно? Није ваљда да ти је бољи укус?

Dva su moguća razloga. Prvi je od početka gymofilije i opsednutosti kalorijama i neunošenjem prostih šećera. Drugi je u činjenici da me šećerna, klasična nenormalno nadima i prdim od nje do besvesti. Mogu pojesti tepsiju bureka, pola kila baklava i pola torte i opet ću uzeti Zero pre obične. Jednostavno je tako.

Zero je gomno.
Zasladjivaci truju opasno.
A cim nije skroz ladna, oseca se bljak smek
Edit: koka kola zero tojest

to je za Bosance izmišljeno, kad uđu u kafanu i kažu konobaru: "Meni dvije pive, a malom donesi zero kole"

Bruce, samo 'zeru' ili 'zera', 'zero' u Bosni neima.

A pio sam onu Light dok je bila. Sećam se da u početku nisam mogao da se naviknem zbog promene u ukusu, ali vreme čini svoje.

Prove, znaš li koliko djece drži dijetu u Africi, a ti hoćeš svu Zero kolu za sebe. Sramota.

Ja sav unos Konte Ziro kole zamenio pivom nešto me smorili sokići. Nabacio sam stomaka malo ali zdravo hmelj i ječam a ne emulator i neka radijacija, neš, Klintone!

Mlada Partizanka neće da pvtuje sa mnom. :'(

Možda bi trebalo da pokušaš neku alternativu u odnosu na:

Ćao, Mlada, koliko snažna vilitza ti je??
:-]

jebiga celtiče, davno sam ja istjeran izBosne, još mi ostalo to malo rezidualnog međeštva :)

Pa pitao sam za vilicu i listove i vene po tabanima, ali izgleda da je to vređa. :'(
Nisam neka sirovina koja bi pitala "Mlada, kakve su ti sise?", već suptilno pitajući za druge fizičke, duhovne i intelektualne atribute. Čak sam i pitao za Bergmana i Tarkovskog. Gde sam pogrešio?

Mlada Partizanka neće da pvtuje sa mnom. :'(

To je prava skojevka, saznala da nezdravo živiš i nemaš rumene obraze, odmah krenula tražiti drugog, zdravog revolucionara ;-)

Pa pitao sam

Tu je greška, pitao si!!!!

Znači, trebao sam odmah agresivno? To mi ne ide sa zdravim razumom, pošto ona kao skojevka treba da mrzi agresore.