Moram nekom da se izjadam :((

1. Deky, jesi se javio da kažeš da si otrovao košarkaše i u katastru prepisao sobu na sebe? Žene su pod tvojim budnim okom, niko ih neće dirati-osim tebe LOL

2. Kako ce im popusiti surovo

povredjuje me kad ovako govorite :((

Culi smo se predvece, rekla je da ne izlaze veceras nego da ce da bleje sa ovim portugalcima, da pricaju o kulturama dveju zemalja itd a i svidja drugarici jedan od njih.
    Izgleda da ovi kosarkasi otpadaju, a da su ova moja i drugi portugalac samo wingmani i da nece biti nista izmedju njih

3. Preplanuli, tetovirani, drski....

da jesu drski, rekla je kako je ovaj jedan sa bogorodicom (valjda) preko plecke, stalno nesto zadirkivao. Ma djubrad bezobrazna, sve je to Kristijano Ronaldo i Pepe mentalitet

4. i da nece biti nista izmedju njih

Naravno da neće biti ničeg. Da joj se neko sviđa, sve što bi to znao je da su neke debele Novosađanke u sobi do njih :)

5. Mozak me jebe i to žestoko. Pokušavam da proturim spiku nekoj djevojci, al ovo čudo u glavi stalno viče "Ujebaćeš nešta" :(

6. Kako ste ljudi, čime se bavite, kako provodite ljeto?

7. Meni je super, jos bi mi bolje bilo kad bi mi odabrala poster poyy

8. Cao Vidra. Fino se provodimo, trenutno sam mnogo pijan i lepo mi je. Sta ti radis, kako je po tim Amerikama?

9. bravo, slomili ste mi bagrenje (masne pichke)

10. Dobro veče, ups, dobro popodne, Vidro, hau are ju goin in 'Murica? Ne znam u kojoj si zoni (Atlantic, Central, Midwest, Rockies, Pacific) pa ne znam koliko ti je sati. Jes živa, kace vraćaš Ubjeljnu?

11. aupravo to andjelko prijatelju moj, sto je drvo za balasevica za mene je pichka (masna)

12. Hahaha. Inače volim prirodu al drago mi je sto su ovom govnaru posekli bagrenje (mada, pretpostavljam da ga boli kurac, jer je govnar ).

13. Nakon sto sam prestao da se drogiram, crkne mi komp. Nakon ovih nemilih dogadjaja shvatam koliko je moj zivot dosadan, prazan i beznacajan. Ovo su trenuci kad biras izmedju kanapa i plina.

14. Bojane, na kanapu nemoj byty

15. napala me ona smrtonosna bakterija sto izjeda meso :(

16. http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1978#post_3265943
    Hahhah jesan od jacih komentara u poslesnjih godinu dana jos se i meni slicna stbar desila, jedino ne zalim sto cu se odreci presmrtonosnog smrada kozne znojave fotelje sad je na tavanu hah sreca da imam android bio bi odsecen od zivota a sjebo sam i malo nogu nateceno je itd. Imam ja togaaa..... :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.