Moram nekom da se izjadam :((

1. Brt ne daj se jebo ban ima i gorih stvari u zivotu a znaj da sam od ng imao 3 bana za otvaranje teme jbg takav je truc kad se ne loguje sa vucicapedera
    Al je meni tesko jer sam zajebo stvar veceras :((((

2. Pomera mi dupe mentor za master rad. Klasično izdrkavanje.

3. Nek vas jebu kad ste govna. I treba

4. Откуд нема Мале Видре на овој теми?

5. Mislim da je umrla. Dajte temu pokojna vidra ko za boha onomad

6. Жив је Видра, умро није!

7. Sunce ti jebem, da bi se objavio članak u Nature magazinu treba da se pljune 1200 jevreja. Fuuuu

8. Napisao si rad za Nature?

9. Neka plate profani sa projekata, a i Nature je Nature brt

10. Pa i ići će sa projekta, samo mi trulo koliko su jebeno podli i koliko novaca išću da bi objavili rad. Stoka masonsko jevrejska

11. Baš me to i nervira, što znači da se u startu eliminišu svi oni koji rade na naučnim dostignućima, a nemaju afilijaciju, ili ne daj bože, nisu na nekom projektu. Znači, plati iz sopstvenog džepa ili se puši.

12. ја нисам био на пројекту, сам сам платио. и ја им јебем матер!

13. Čime se baviš Zekane?

14. Svim, a naročito svačim.

15. treba da se pljune 1200 jevreja

zapravo, naplacuju po strani. ti sazmi to lepo na dve strane i prodjes s pesto ;)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.