Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ево брате не знам куд ћу од муке па сам узо вукајлијаше да смарам са својом несрећом, данас поподне станем на неки курац и пробије ми ону кинеску папучу кроксицу и ја реко додем да ракијом то средим и два сата после тога наставио са тим што сам радио и почне да ме боли у пичку материну и кад сам пошо кући да зовем матер да ме вози доктору ја нађем у оној травуљини даску са рђавим ексером реко брате ехтра и одем у дом здравља боктенејебо кад узе онај хидроген умало се нисам упишао од бола али буквално, значи горе нешто нисам у животу осетио и још увек ме боли пола стопала, палац као да ми неко чупа нонстоп иако сам спичио два диклофена одједном мислио може тако па се кева успаничила јер јој у апотеци рекли да не сме више од два дневно па сам отишао да пеглам и набијо руку у грло и не вреди и сад не знам кућу и штаћу, кажу људи неће ти бити ништа а и ја капирам да ми треба много већа доза на ову масу да би ме сјебала и тако брате док сам откуцао ово срање почело помало да престаје, поента приче немојте носити кроксице јебо им пас матер кинеску
Mator čovek, a staje na eksere.
Ma nece ti biti nista od tog diklofenaka. Samo ces da zaspis za nekih 20ak min..... Fazon on unistava zeludac ako ga stalno uzimas...
Jesu ti dali one antitetanuse i to?
то ће сутра
Те ињекције против тетануса су зајебане јер баш мора да се примају тачно у дан, ја данас примио четврту по реду а следећа тек за годину дана. Ако пропустиш једну мора опет све испочетка.
ma jok ja primio 1 posle 4 dana posto me mrzelo da se cimam posle jos jednu i nisam vise isao
Бојане нећеш још дуго позз
рекли ми да имам рок 72 сата да примим то срање
јел се прима тамо где се убодеш или у буљу?
brtneveruj svemu sto cujes pozzz
У руку јеботе
Vakcina je to bace uruku.
Volim on u bulju da prima pa to ti je..
тетанус сам примио 14 пута и ниједном нисам отишао на ревакцинацију лажу душмани жив сам још
debelog su u bulju rokali hahahaha
http://i.imgur.com/yWTLYpf.png
добро је кад не морам у буљу да примам џДд
слагали сте ме морао сам и у буљу да примим
Mora da je bilo traumaticno iskustvo, ali za medicinsku sestru. :)
инсистирала је на томе, вероватно да види моју обнажену секси гузу