Moram nekom da se izjadam :((

1. Bač, nemoj se zajebavati sa antitetanusom, može se rana zagnojiti.

2. Celtic, ne lupaj, Boga ti....

Jebač, umrećeš. U najgorim mukama.
    Prvo će početi da ti se grči maseter i mišići lica. Imaćeš tzv trizmus i risus sardonicus
    http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140315131908/resscientiae/images/thumb/b/b8/Risus_sardonicus.jpeg/500px-Risus_sardonicus.jpeg
    http://image.slidesharecdn.com/woundinfection-130101133351-phpapp01/95/wound-infection-40-638.jpg?cb=1357047343
    Bar ćeš umreti sa osmehom na licu xD

Dalje, počeće celo telo da ti se koči, i ući ćeš u stanje tzv opistotonusa, tako da ćeš da ležiš dodirujući podlogu samo temenom i malim delom gujce:
    http://medicalency.com/opisthotonus.jpg

i kad ti se ukoči prečaga, prestaćeš da dišeš, poyy

3. Rajderu, amateru. Svaki dan radim sa hipertoničnom djecom koja imaju opistotonus, ti mi govoriš da lupam. Prije tetanusa može fasovati drugu vrstu klostridija, a to je botulinum, koji je puno gori, ali ga pokriva antitetanus vakcina. A kod perifernih povreda, kakva je ova kod jebača, prvo nastupi visoka temperatura i opistotonus, a trizmus rijetko. Dakle, knjigu u šake i neka vas ti profesori nauče diferencijalnoj dijagnostici.

4. koliko se sećam ti si 93 godište a to znači da si još uvek pokriven desetogodišnjom zaštitom al neće škoditi da primiš.

i zatoooo kada se ubodeeeeš onda brzo širi ranu da što više kiseonika uđe.

5. eeeee cisto infromativno
    ja sam 94 god i koliko znam sve sam redovne vakcine primao. koliko ce jos da mi traje ta zastita?

6. Jna vakcina najbolja

7. СВЕ ЋУ ВАС НАЋИ И ИЗБОСТИ ЗАРЂАЛИМ ЕКСЕРОВИМА

8. Imas ti neke sveze eksere? Imam ja ako nemas pozz

9. туљан сјече зарђалим ексерима и мокрим спидовима

10. Jna vakcina najbolja

Haha, ona cepuša. Traje ti to sve, nema da se pokvari, nije mleko, a i ako primaš npr. vakcinu za prevenciju dečije paralize, nekom logikom nije veliki problem ako izvetri sa tvojih 25. Jedino tetanus trebalo bi da traje tipa 10 godina, tako nešto, al to će te svakako pitati (videti u knjižici) kad si poslednji put primio, tj. da l treba opet.

11. Otkucah pola A4 formata, a onda skontah - jebi se Celtiče, neznalica si i obrisah.
    Realno, koga bole kurac.

12. нек си му вала не-написао. шта један целтић зна наспрам једног мотхерфуцкинг студента медицине, еј!

13. Najteze je kad te izneveri neko za koga si zivot mogao da das. Izgubio sam svaku veru u zene, veze brak, monogamiju. Samo zelim da odem u neku planinu da budem sam i pusim travu mesec dana da se oporavim. Da, prevarila me je na moru, citao sam joj poruke, jebala se, pusila mu, svrsavao joj je po faci, ima veliki penis. Onaj Portugalac. A bila je i sa kosarkasem, njemu je samo izdrkala par puta

14. РЕШЕЊЕ СЕ САМО НАМЕЋЕ

ИЗБОДИ ЈЕ ЕКСЕРОМ ЗАРЂАЛИМ

15. Celtiče, neznalica si

Rajderu, kad konačno jednog dana budeš radio, vidjećeš koliko ti ne znaš. 90% svega što znam, naučio sam tek otkako radim.

16. Ovaj rajder je prototip nabedjenog studenta medicine ciji su roditelji doktori i oslocljavaju ga sa kolega i koji je dobio dve desetke pa sad tripuje doktor hausa i smara penzose po posti da im da dijagnozu dok mu neko ne zavari samarcinu jer je dosadan a i tad se dere joj moja maksilofacijalna ekpresija ili tako neki medicinski kurac pa dobije jos batina jbg

17. prodavacica mi je zakinula 1000 din kad je vracala kusur, ne znam dal je namerno ili slucajno.bilo mi je sumnjivo kad mi je dala kusur ali sam ga uzeo i izasao.perbrojao sam ga na putu do kuce i ustanovio da me je zakinula za 1000 din.ovo je ko zna koji put da mi vrati manje kusur...bilo mi je glupo da se vracam a nerviram se sto se nisam vratio..

18. Pa jbt koliko si joj dao? Petiljada?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.