Moram nekom da se izjadam :((

1. Napraviš nalog na Jutjubu, postaviš snimke, pošalješ link sebi na mejl sa neke leve adrese, i onda je zoveš praveći se šokiran, kao, šta je ovo, zahtevam objašnjenje!

2. Kolac u tiganju!?
    Nemoguce!

3. Ma radi se samo o tome da li sam ja spreman da se pomirim sa činjenicom da ona njega voli, da joj je on bio bolji nego ja, da je s njim htela i sve a da sa mnom neće. Svestan sam svega toga samo ne znam da li mogu da živim sa tim

4. Idi kod tog lika da izjebe i tebe pa cete biti jednaki.

5. Devojka ostavila laptop kod mene, i jbg, ja radoznao morao da udjem da vidim sta ima. Preronjam ja ceo lap top i nadjem neki folder, u njemu slike njenog bivšeg dečka, njih dvoje zajedno, jedna slika kako ona drži njegov kurac u ruci i smeje se, a onda nadjem u jednom skrivenom folderu par snimaka, ona njemu puši, on je jebe zguza i snima odozgo, i posle se ona okrene, on joj svrši po faci, ona se smeje. S jedne strane sam i ljut i besan, sa druge shvatam da je normalno da je imala momka pre mene i radila sve to s njim. Ali opet, ljubomora je jaca od mene. Najgore od svega je to sto mi nikad nije rekla za sve te perverzije, kad je trebala da mi puši rekla je 'ma ne znam ja to, nikad nisam radila, gadi mi se' itd, i što ne smem da joj kažem E JEBI SE, ZNAM SVE VIDEO SAM U TVOM LAP TOPU jer ću ispasti paćenik, bolesno ljubomoran, kao narušavam njenu privatnost, kako sam mogao itd. Moraću da se jedem u sebi i ćutim do daljnjeg

jesi izdrkao bar?

6. Devojka ostavila laptop kod mene, i jbg, ja radoznao morao da udjem da vidim sta ima. Preronjam ja ceo lap top i nadjem neki folder, u njemu slike njenog bivšeg dečka, njih dvoje zajedno, jedna slika kako ona drži njegov kurac u ruci i smeje se, a onda nadjem u jednom skrivenom folderu par snimaka, ona njemu puši, on je jebe zguza i snima odozgo, i posle se ona okrene, on joj svrši po faci, ona se smeje. S jedne strane sam i ljut i besan, sa druge shvatam da je normalno da je imala momka pre mene i radila sve to s njim. Ali opet, ljubomora je jaca od mene. Najgore od svega je to sto mi nikad nije rekla za sve te perverzije, kad je trebala da mi puši rekla je 'ma ne znam ja to, nikad nisam radila, gadi mi se' itd, i što ne smem da joj kažem E JEBI SE, ZNAM SVE VIDEO SAM U TVOM LAP TOPU jer ću ispasti paćenik, bolesno ljubomoran, kao narušavam njenu privatnost, kako sam mogao itd. Moraću da se jedem u sebi i ćutim do daljnjeg

Ово се зове најфиније могуће давање корпе, плус индиректно набијање на нос да њен бивши боље јебе од тебе и да те не воли јер неће да ти га попуши.
    Ако јој кажеш - корпа.
    Ако јој не кажеш - ћути и живи са тим да ћеш бити рогоња јер чим чува слике бившег, значи да ће се јебати са њим опет.

7. Uginuo mi je pas, koji je bio kod mene dobrih 13 godina.
    Težak udarac, ali idemo dalje.

8. Da li normalni ste vi koji ozbiljno odgovarate na maestrove jadne pokušaje trolovanja???

9. Nisu to pokušaji trolovanja, nego pokušaji privlačenja pažnje.

Svaki post mu je: seks, moja devojka, pa znate, pa prevarila, pa seks, pa 6 puta je pišnuo u nju...

Maestro, ja mislim da treba da pokušaš na nekom gej forumu utehu da nadješ...

10. piše vam čovek ispovesti ovde, ja se uvek lepo nasmejem :)

11. Nije, brate, piše mazohističke maštarije. Al da budu što tužnije da se što više ljudi sažali.

12. Ne znaš ti njega, nije on džabe Maestro :)

13. meni bi bilo bas do jaja da nadjem neke rane radove

14. У, што ме нервира кад ми донесу неки лош комад за спектрометријску анализу. Нигде глатких површина, све храпаво, не знаш за шта да се ухватиш. Од сада, ако будем испитивао неки комад, биће то једино комад1974.

15. ovih dana ovih dana mraz i tama oko naaaas
    jel ti zao sto si sama aaaaaa dal za mene zapitas

16. Ако јој кажеш - корпа.
    Ако јој не кажеш - ћути и живи са тим да ћеш бити рогоња јер чим чува слике бившег, значи да ће се јебати са њим опет.

Brt lik se skoro pa oženio, pomirio se sa dugogodišnjom devojkom nakon što je moju sadašnju devojku otkačio, to je bilo prošle godine. A i provereno znam da ga boli kurac za ovu moju, da ga ne zanima i da voli tu svoju devojku. A znam i da ga nikad nije nešto pretarano interesovala, osim seksa. A ja sam u ozbiljnoj vezi sa njom, meni ona znači mnogo više od seksa

17. mucenik si ti gari.
    u vugla

18. Brt lik se skoro pa oženio, pomirio se sa dugogodišnjom devojkom nakon što je moju sadašnju devojku otkačio, to je bilo prošle godine.

А ожењени као јебу само своје жене. Чекај док му жена затрудни, биће нових филмића у компу твоје девојке.
    https://www.youtube.com/watch?v=ouvo5Oj13gg
    ЕДИТ:
    У вези оног: оће пуши - неће пуши
    https://www.youtube.com/watch?v=d4SItO7D88M

19. Ma jebaću joj majku gušaljsku samo da se vrati iz Prijepolja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.