Moram nekom da se izjadam :((

1. Možda ona neće da radi sve to sa tobom jer još nisi stekao njeno poverenje. Kad stekneš, možda će biti drugačije. Važna je samo iskrenost i uzajamno razumevanje.

2. Ceo svoj život se prema ženama/devojkama ophodim kao skot. Cilj mi je da ih zaljubim u sebe i onda da ih odbacim. Nikad nisam bio zaljubljen i rekao sam sam sebi da se nikad neću oženiti. Priroda mi je dala lepo lice, dok sam, da bih imao dobro telo i slatkorečivost vežbao svakodnevno. Glavni cilj je kao što rekoh da nateram devojku da se zaljubi u mene, a onda joj slomim srce na najgori mogući način. Plakale su, neke su me čak preklinjale na kolenima da ih ne ostavim, ali to mi je samo punilo ego. Razlog tome je moja majka, koja je ostavila mog oca i svoja dva sina zbog drugog muškarca. Gledao sam oca godinama kako pati zbog toga, ali je kao samohrani otac uspeo da iškoluje mene i mog brata. Jedina devojka koju nisam želeo da povredim je rođena sestra mog najboljeg druga, rekao sam joj da se skloni od mene jer će se kasnije kajati i nisam želeo da rizikujem drugarstvo zbog svojih stavova.

3. OSUĐUJEM
    ali i razumem istovremeno :(

4. mucenik si ti gari.
    u vugla

xaxaxaxaxaxa

5. Ceo svoj život se prema ženama/devojkama ophodim kao skot. Cilj mi je da ih zaljubim u sebe i onda da ih odbacim. Nikad nisam bio zaljubljen i rekao sam sam sebi da se nikad neću oženiti. Priroda mi je dala lepo lice, dok sam, da bih imao dobro telo i slatkorečivost vežbao svakodnevno. Glavni cilj je kao što rekoh da nateram devojku da se zaljubi u mene, a onda joj slomim srce na najgori mogući način. Plakale su, neke su me čak preklinjale na kolenima da ih ne ostavim, ali to mi je samo punilo ego. Razlog tome je moja majka, koja je ostavila mog oca i svoja dva sina zbog drugog muškarca. Gledao sam oca godinama kako pati zbog toga, ali je kao samohrani otac uspeo da iškoluje mene i mog brata. Jedina devojka koju nisam želeo da povredim je rođena sestra mog najboljeg druga, rekao sam joj da se skloni od mene jer će se kasnije kajati i nisam želeo da rizikujem drugarstvo zbog svojih stavova.

aj se jebemo brt

6. Ceo svoj život se prema ženama/devojkama ophodim kao skot. Cilj mi je da ih zaljubim u sebe i onda da ih odbacim. Nikad nisam bio zaljubljen i rekao sam sam sebi da se nikad neću oženiti. Priroda mi je dala lepo lice, dok sam, da bih imao dobro telo i slatkorečivost vežbao svakodnevno. Glavni cilj je kao što rekoh da nateram devojku da se zaljubi u mene, a onda joj slomim srce na najgori mogući način. Plakale su, neke su me čak preklinjale na kolenima da ih ne ostavim, ali to mi je samo punilo ego. Razlog tome je moja majka, koja je ostavila mog oca i svoja dva sina zbog drugog muškarca. Gledao sam oca godinama kako pati zbog toga, ali je kao samohrani otac uspeo da iškoluje mene i mog brata. Jedina devojka koju nisam želeo da povredim je rođena sestra mog najboljeg druga, rekao sam joj da se skloni od mene jer će se kasnije kajati i nisam želeo da rizikujem drugarstvo zbog svojih stavova.

ja to radim nesvesno :(

7. Šomi, ljepa ti ova ispovijest, yao mi je što si sxkrt na emotzijama ;-(

8. devojka moja strasno je gadljiva, nekad pomislim da je uber opsesivna , non stop pere ruke, sad fazon, najvise se gadi novca, pogotovo metalnog. mnogo joj je osetljiva koza, non stop umivanje, cak sam provalio da ima neki jutarnji preparat za pranje lica, odrzava ga bas, higijenicar teski. e pa ja svaki put pre nego se vidimo dobro prebrojim sav novac, kad dodjemo kod mene ja fol operem ruke, potom je diram po licu. to mi je neka osveta, u slucaju da me prevari, uvek se mogu sa radoscu setiti da sam ipak i ja nju zajebao.

9. nezgofdno je to prijatelju
    prljave ruke na kurac ili guras ruku njoj u picku pa joj narusis floru i onda ide belo pranje pa joj mnoras gurati vaginalete
    nezgodno bate

10. Pored jutarnjeg preparata za lice, da li ima i jutarnji seks

11. Neka me tuga neobjašnjiva uhvatila i steže u grudima.
    .
    .
    .
    .
    .
    ;'oooo(

12. nalazim se u baš velikom kurcu sada

od prije par godina imam neku viziju svog dvorišta, da posadim svakakvih biljaka unutra ali da to ima neki smisao, i sve to dobro ide, sve raste, sve ide onako kako sam želio, i prolazim danas jednim šetalištem, ugledam crni orah, ajde reko ovo je dobra stvar, ubraću koji plod pa ću posijati kući, uberem, dođem kući, iskopam nekoliko rupica, pet, uzmem nož, rascjepim plod, vidim iz njega izlazi neka narandžasta tečnost, klizi mi po šakama, aj kao boli me kurac, lako ću to da operem, posijem orahe, osušim ruke, zapalim cigaretu i poželim im sreću, ispušim, bacam ćik u kantu, vece, sapun, i vidim - ta narandžasta boja spada. u međuvremenu mi se pojavila i neka crna boja na vrhovima prstiju, vidim i ona spada, ali to samo na početku, prvih par kapljica je spalo, ostatak mi ostaje na rukama, izlazim iz vecea, sjede baba i stara na balkonu, zahtjevam pomoć od njih, one gledaju u ove sjebane šake, crno i narandžasto, baba predlaže neki zeleni paradajz (?), govorim joj da sam probao i sa onom varikinom i da ni to ne pomaže, njih dvije zasjedaju, razglabaju, stara mi govori kako neki tip što radi sa njom ima takvu boju već deset dana, iz istog razloga, tu se sjetim da imam neki dogovor da odem na neku latino žurku večeras, malo ples rad nogama kukovima šank, pogledam opet u ove šake u boji i ugledam scenu kako pričam sa nekom n.n. ribom i tapkam prstima po šanku a ona gleda u ove šake i gnuša se, tu batalim tu glupi trenutak mašte i shvatam da moram preko trnja do zvijezda, drugi put ne postoji

13. p.s. više se ne nalazim u baš velikom kurcu

14. брт узми медицински бензин, вим, цилит бенг екстра стронк супер пауер итд. нешто ће ти од тога помоћи
    можда нећеш имати кожу пар дана али нећеш имати ни флеке

15. узми брусилицу

можда нећеш имати шаке пар дана али нећеш имати ни флеке

16. узми моторну тестеру

можда нећеш имати руке пар дана али нећеш имати ни флеке

17. sjajni prijedlozi ali nemam više snage za ovu borbu, trljao sam ovaj zeleni paradajz po rukama pet minuta i ni da me zagolica

18. Uzmi propeler od podmornice

Mozda neces imati torzo par dana ali neces imati ni fleke

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.