U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da se nadovežem na ovo bohorovo - Sve lekare u državnim zdravstvenim ustanovama nabijem na kurac. Pre godinu dana mi je lik u vojnoj bolnici u Nišu, jebeni načelnik, rekao da mi mora operisati nos i da će vrlo moguće morati da mi lomi kost neku zbog čega može doći do deformacije babure. Bila mi je zapušena leva nozdrva stalno, nisam mogao da dišem uopšte preko nje, a njegova dijagnoza je bila da postoji neka izbočina koja smeta protoku vazduha. Prava dijagnoza je bila alergija na prašinu običnu.
Dilovan mislio da imas devijaciju
PUŠI KURČINU, MAESTRO.
PRESTANI DA ŽIVIŠ U JEBENOJ ILUZIJI DA IMAŠ RIBU. NEMAŠ RIBU. NEMAŠ!
Kako se sve to samo tebi dešava? Ne na celom sajtu, nego na celom svetu. Samo tebi! Kako?
Tebi ostaje samo jedno. Predji u pedere.
НИЈЕМАШ НИЈЕМАШ
Spuco vepra na.putu, odvalio mi karambolku :///
je l to kad si se vracao sa granice
OdNekud se vraćao sigurno :)
mda braćo, sreća pa nije imigrant, jebo život vepra
pišem posle
bače javi se
xddd
замало да згазим пандура сад, паркирала се интервентна близу гајбе и ја улазим у улицу и идем полако фазон 30 на сат јер ћу ускоро гледати негде да се паркирам и сад прошла 2 пандура на другу страну и пошто су се паркирали некако ретардирано да фазон вире на улицу, џип је заклонио једног од пандура који стоји тик до улице. не знам дал је кренуо и он да прелази па ме је видео или је само ходао и у том тренутку дошао до улице па испада да сам наишао секунд касније закачио бих га јер нема шансе да га извалим и закочим са 30 на сат у месту истог тренутка. видим после у ретровизору да ме гледају, ал који курац брт, ја возим по улици не очекује се од мене да гатам да ли ће ми неко излетети ко се управо паркирао
mene pre pola sata umal da zgazi auto, prelazim 3 trake, nidje auta, odjednom neka nedojebana zenetina na sirenu, skocih ko damjanov zelenko s'ovi moi gabariti. pogledam, neki autic ranga korsica, cenim da bi joj otpisali krntiju da me udarila, meni bi se mozda cipela otpertlala... jos kao daje gas kad prolazi pored mene. uf kako sam izdeklamovo spektar najsocnijih srpskih psovki za koje sam mislio da sam zaboravio.
tako ja cuvam nasu bashtinu i hvala joj.
uh šomi, baš teška priča
moje današnje jadanje nije baš jadanje, al ima nešto jadno u tome pa aj da napišem: krenem u čitaonicu, i prolazim pored zgrade ovog jednog drugovog poznanika. taj poznanik je autor maestro, koji ima neki prebogat aparat za kafu u svom stanu, i vidim ja tog svog druga na balkonu, stoji, zove me na kafu, ja banem na kafu, popijem, kažu mi da navratim kad se budem vraćao iz čitaonice, otišao u čitaonicu, vraćam se kući, prolazim pored te zgrade, i aj reko navratiću da zabodem pola sata sa njima, ulazim u stan i vidim njih nekoliko kako sjede i gledaju film.
e sad, ima jedna stvar u vezi gledanja filmova sa tim autorom: on komentariše sve što se dešava u filmu, ali to radi dosta bolesno, recimo gleda film prvi put i čita ti ono što je napisano, npr. neko nešto kaže u filmu, on se okrene prema tebi, priča ti o tome što su oni rekli, i onda tako sledeća scena, i kroz čitav film to radi. ja sam bio par puta kad su se gledali filmovi kod njega, prvi put mu nisam ništa rekao, drugi put mu kažem da smara sa tim, i nakon toga smo još jednom gledali tu, i za čudo nije ništa pričao.
i tako, uđem ja u stan, oni gledaju film, i priča on naravno radnju filma tokom radnje filma, sjedi neki lik, prvi put ga vidim, i govori mu, nakon svake rečenice:
- e, dobro si to primjetio, svaka čast
to radi i moj ćale, teror za mozak
to radi i moj ćale, moj ćale radi to
a taj lik jel ga podjebava ili mu puši kurac
stvar je u tome što mu je to sigurno reklo milion ljudi jer stvarno veliki broj ljudi prolazi kroz njegov stan svakodnevno, + to što te on gleda i vidi kako se daviš šahtu punom govana koja izlaze iz njegovih usta, i ne staje, ne staje, samo priča, pa jebote
Hahhaha da l postoje takvi ljudi jbt, ne mogu da zamislim scenu...
Nego jesi oprao orahe, sta je bilo onu noc?!
podjebava ga a ne znam dal mu puši ali nadam se da ne, jer ako ga je ovaj uspio smuvati svojim trulim forama onda je taj mali stvarno kreten. freer ima tako glupu priču za muvanje da je to haos, mene je isto muvao par puta, muva svakog muškarca ustvari, i priča mu je stvarno katran žešći
probao sam sve, ništa, narod mi reče da pustim da to samo nestane sa ruku, i ja pustio i evo nestaje, ostalo još malo smeđe boje, ona vins karter smeđa
Isti je i moj ćale i debelo mi ide na kurac zbog toga jer mu je rečeno sto puta a i da nije, atmosfera neprijatnosti može nožem da se seče, kao da je takvim ljudima amputiran deo duše, ili ih baš boli kurac onako momački.