Moram nekom da se izjadam :((

1. MORAM da vjezbam ali nemam volje. To me ubija u pojam.

2. @Lutjena:
    Plati neku skupu teretanu, pa ćeš ići jer si platila :)

3. bila sam uplatila zumbu 2 mjeseca. nije upalilo :(

4. ahahahahhaah yeaaa. slazem se :D

5. zumba nije losa ako imas ok instruktora, zabavna je. nama je bila neka agresivna djevojka.

6. Зумба зумба е па шта је
    Ако је зумба није лав.

7. https://www.youtube.com/watch?v=SQihze2znGI
    SAMO MI RECITE JESU OVO GLUPAVI MURIKANCI SMISLILI?

8. pa este tebi smijesno jer je za zene :D astvarno preglupo djeluje ali ovo je dobro za oblikovanje tijela

9. jeste za oblikovanje tela ali svaki put kad se vrati kući sa zumbe jao ne mogu sad seks mrtva sam umorna znaš koliko sam se premorila vežbale smo sat i po a moram još sad i da se istuširam i nokte nalakiram trajaće večnost

10. Lutjena šta bi, je l oćeš ti kurca ili se napinjemo ovdije bez veze???

11. Medo Ramusović Pozdrav jarane.Gdje si ,kako si i ćime se baviš.Ja sam u penziji već 7 godina.Pozdrav i svako dobro.

Pa jel realno da mi čovjek ovako piše po fejsu? Jel realno?

12. Pa da. Ovo ti teča neki fazon?

13. Ma lik neki upoznao ga na nekoj konferenciji, zimska škola međunarodnog prava Komotini, čuo on Sinana iz naše sobe pa došao da se upozna.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.