Moram nekom da se izjadam :((

1. Taman sam se navikao da računam cene salame u din/kg i oni prebace din/100 grama.
    Zli megamarketi.

2. Anđelko ajde kupi neki motor više i odvezi se u 3 kurca XD

3. Prvo do tebe dolazim. :X

4. Ok. Oćeš da uzmemo neki dobar auto i odemo negde gde nikog nema daleko?

5. Hoćeš li da ti budem ja čuvar tvojih odaja?

6. Da nosiš ključeve?

7. Da ti gužvam postelju. Sedam noći, sedam dana bićeš milovana.

8. анђелко 1 килограм је 1000 грама, ма нема на чему

9. Ko još salamu kupuje na grame, jebote, kažeš DAJTE MI ŠUNKU KOJU ĆETE GOSPODINE HOĆU PIK OVU BEZ ADITIVA DOBRO GOSPODINE KOLIKO HOĆETE ŠTA KOLIKO HOĆU PA ŠUNKE GOSPODINE PA CIJELU ŠUNKU POBOGU ŽENO DOBRO GOSPODINE HOĆETE DA VAM IZREŽEM NEĆU HVALA IZVOLITE GOSPODINE HVALA GOSPOĐO ŽIVI BILI I SREĆNO VAM I POZDRAV VAMA IV AŠOJ PORODICI i odeš na kasu i platiš jebiga.

10. Ti očigledno nisi studentsko govno. <3

11. Studentsko možda nije XD
    Kontaš skech

12. Tako je Skocko! Daj stap cajne i otfikari karneksove mortadele odavde dovde, nemoj skrajke da mi uvaljujes bices jebena kako nevolis!!!1

13. sta koji kurac na grame.matijevic posebna 200 din kila.daj celu rudu.samo sirotinja uzima na grame.

14. Ima ljudi koji nemaju ništa a dali bi ti sve!
    Nažalost, moja devojka nije jedna od tih, jer nema ništa a i to ništa razvlači što je više moguće. Hobi joj je blejanje na kupomanu i grupovini. Za rodjendan sam dobio dva snikersa. Osecam se kao Vasa Ladacki, voleo je lepu al sirotu. :(

15. Jedete salamu? Lol sirotinjo

16. Pa izvedi je negdje u butik, počasti je malo, trudi se da joj makar ti nešto daš.

17. sve po 170 din
    treca ruka

18. Prehladio sam se žestoko u pičku materinu! Juče sav bio pun sebe kako sam jak, a danas jedva ustao iz kreveta. :''''''(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.