Moram nekom da se izjadam :((

1. Бекунис таблете су мајка мара, само кад нигде не мораш сутра.
    Узмеш једну увече, и најдаље до неког раног поподнева сређено.
    Чекај, бтњ, јел мислимо на исту врсту зачепљења?

2. неко му је зачепио чмар

3. Isro sam se kao majmun, sad je sve ok.

4. Rasni, nek si riješio začepljenje. Kako nam predstoje dani lokanja i žderanja, navodim par rješenja ovog problema, a sve s ciljem brzog postizanja blagostanja kod što većeg broja Vukajlijaša i njihovih bližnjih:

1. Frajkor je pomenuo bekunis tablete, ali je istoimeni čaj prirodniji i bolji;

2. Jogurt, pomiješan sa kiselom vodom 1:1, obavezno piti mlako, nikako ledeno. Meni najdraža metoda, efikasna poslije alkoholnih sesija.

Kod težih slučajeva, (dakle, uzastopno žderanje pečenja, suhomesnate i ljute hrane, te ako više dana ne kenjate), nabaviti Portalak sirup u apoteci, tjera zle fekalne hobotnice i ostale Sotonine nevjeste napolje iz vaših cijenjenih drobina, oliti utroba.

Ako sam ovim nekome pomogao, moja misija je da pomažem i dalje.

5. jedeš bilo kakvu papriku i nemaš jeda

6. Ali imaš ojeda SKEČINA

7. Dulkolaks, jedna tableta i za tačno 8 sati kenjaš, ako popiješ dvije kenjaš za tačno 4 sata. Jes da dvije izazivaju malo grčeva ali bato moj iskenjaš se kao momak.

8. ljuta paprika.
    jes da kenjas zilete i da pece rektum(mozda to neko i voli),al uradi poso.kada jedem paprike ja vise taj dan ne idem napolje.i ne hrcem
    jer ako uhvati da sece stomak-jusain bolt stajl do cenife.
    barem meni.

9. https://www.youtube.com/watch?v=UqQWisxnibM

Ej, samo da mi je ladne vode sa Romanije, dugasim žgaravicu jebem ti rate majku

10. Skočko, dulkolaks ni slučajno, on samo pojačava motoriku crijeva, ali ne razmekšava stolicu, tako da je muka još gora. Uzmi sirup koji sam naveo.

11. Једном давно се преварио да метнем. Куку...

12. Gde si mećo kuku? Jesi se navezo na razgovor iznad ili..?

13. Jesam se prehladio ko konj, ne mogu disati jbt :'(

14. мој мушки родитељ није спремио грања за фуруну треба да пече печеницу сутра и сад идем ја као мајмун са њим по снегу од триес центиметара вучем неке трупчиће и треба да цепам то јој рајна што не роди камен (рајна - баба, прим. аут.)

15. плућа су почела да ми багују опасно

16. Ja godinama unazad kupujem prase od 200 mardžona, kilaža me ne interesuje. Čojek dovuče pretkuću pečeno, jedini posao je izbaciti ga iz auta. Vrijeme koje bih utrošio na drva, klanje, pečenje, upadanje u žar pod uticajem šljive od 55% iskoristim za kafanu, drugaricu najbolju.

17. Samo glupani sami peku. Jeftinije i lakše ti dodje u pečenjari nekoj.

18. Moram da se ovako javno izvinim Rasnom i ostalim debilima na sajtu. Žao mi je što sam vas nazvao debilima.
    Danas sam upoznao prave debile reč je o tri momka iz Bangladeša.
    Takođe, želim nekome da se izjadam jer posle samo dva dana u Aziji sam upoznao šimejla.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.