Moram nekom da se izjadam :((

1. kakate malo.veci mi je dozivljaj da sa drugarima pec' krmetine.nakupimo se,nalijemo i zajebavamo.imamo retko priliku,al kad je imamo-parti tajm never ends par dana na vikendaji.
    a pecenjare su do jaja.siptar koji te ispostuje,al je siptar,pa kao moral i kosovo je srbija ili bosanac koji te zajebe,al kao nas je.
    sipac kaze u 2,bude u 2.bosanac kaze u 2,bude u 6.nije mu radila pec,jaro nije naneo drva,frka trka.

2. Nisam jebo brt, nameštali me kreteni da jebem šimejla al mi je trebalo 7 sekundi da ga izvalim jbg

3. deky_aod

Danas sam upoznao prave debile reč je o tri momka iz Bangladeša...

Velkam tu d klab. Moje saucesce ako moras da imas ikakvog ozbiljnog posla sa njima.

4. Zovu me "master" pa im opraštam :)

5. kakate malo.veci mi je dozivljaj da sa drugarima pec' krmetine.nakupimo se,nalijemo i zajebavamo.imamo retko priliku,al kad je imamo-parti tajm never ends par dana na vikendaji.

Ja sam upravo zbog toga prestao sa tom disciplinom. Em se naroljamo, em krme ili prepečemo, ili živo ostavimo.

6. videh na 4chanu neki video link sa nazivom "she isn't a mother" i kliknem na to i video neka žena drži u krili dečačića možda 2-3 godine i prvih par sekundi se smeje, a onda ona počinje da ga davi i ono dete krklja i plače i tako valjda ima nekoliko snimaka, ne znam izašla sam

i evo steže me nešto u grudima već par sati otkako sam to videla, osećam se nikako, iskreno nikad mi se nije desilo da me nešto ovako pogodi.. zašto je to radila, verovatno da prodaje snimke nekim poremećenim pedofilima ili ne znam koji kurac, ali zgadi mi se sve kad pomislim kakvog šljama ima i duša me boli za onim detetom, ne znam..

7. svet je jedno tužno mesto

8. Dopisujemo se nedelju dana, pozovem na kafu, sve prodje u najboljem redu - "hocu malo bolje da se upoznamo" ...

9. Nije proslo u najboljem redu ;)

10. Kako da se upoznamo kad samo ti pricas mamu ti jebem? xD
    Moja mama, moja sestra, sestrina beba...
    Repeat

11. Ti dok ona prica okreni fon na drugu stranu i grebi masku

12. Ko nije debagovo multithreading program u C-u taj ne zna šta je patnja - dinosaur plaky :'(

13. Da ti nisi iz Doboja?
    Znam jednog takvog, nažalost. Samo ide naokolo i nešto debaguje, treduje, trejduje, rašuje, sačuvaj bože.

14. Cuj iz Doboja, vidis mu profilnu sliku, vidis da je iz Bjeljine!

15. Majakovska klasicna nakaza sa 4chan-a

16. Ljudi, ja imam problem. Gurao sam ga pod tepih mesecima, ali jbg, već sam sebi smetam a kamoli njoj. U dugoj ozbiljnoj sam vezi, i... jbg teško mi je da priznam ali moram: ljubomoran sam. Ljubomoran sam na njene "drugare" koji se lože na nju, na njenog bivšeg momka koji joj čestita rodjendan, na drugog bivšeg kome je ona čestitala rodjendan, ljubomoran sam kad kaže za nekoga da je lep, zgodan ili simpatičan, na kraju sam se zgadio sebi kad sam bio ljubomoran što je lajkovala sliku nekom liku (koji joj je "sladak"). Imam prilično neprijatan osećaj u želudcu kad ona treba da izadje sa drugaricama, iako verujem da me ne bi prevarila i znam da nije promiskuitetna. Muški deo sajta će mi reći "ma jebi mater i njoj i drugarima, a i šta ima ona da lajkuje lepe momke." Ženski deo sajta će reći: ti si bolestan dečko, pusti devojku da živu. Ja lični smatram da ponekad imam jako dobre razloge za ljubomoru, ali to nije ni bitno.

Ono što ja tražim, je da mi vi, stariji vukajlijaši (ja imam 22, znači ovi mladji ne pričajte što ne znate) pomognete da prevazidjem ovo

Da ne budem ljuboran više.
    Smatram da je to moguće, jer po prirodi nisam ljubomoran, tj nikad pre nisam bio ljubomoran do ove veze.
    Jeste, mnogo je volim i plašim se da je ne izgubim. Uskoro počinjemo da živimo zajedno, nije zajebancija pa da može da me boli kurac za nju. Ona voli moj zaštitnički stav prema njoj, ali bojim se da ne predjem u krajnost. Hvala lepo svima unapred

17. Maestro smorio si više sa ovim pičkopaćeničkim izmišljenim postovima.