Moram nekom da se izjadam :((

1. један савет брт, кад дођеш са женским дуплим никад не крећеш да се убацујеш у причу преко тема попут изјадања и хваљења.

ма нема на чему брт

Nisam niciji zenski dupli. Zapravo, nisam dupli, dosta vise s tim, ta prica traje vec dve godine koliko sam ovde.

A sto se tice mog problema, ljudi kad imate tri knjige od po hiljadu strana po ispitu i osam takvih ispita videcete da ne moze da se nauci sve tako brzo
    A nije frka sto pocinju odmah prvog dana, nego je frka sto su svaki u Boga dan!

2. ja bih ti preporučio da preskočiš ovaj rok, jer:

- 24000 stranica
    - 60 sekundi je potrebno da bi se pročitala jedna stranica
    - 60 sekundi je minut
    - jedan minut je potreban da bi se pročitala jedna stranica
    - srežimo to na 12000 stranica, jer sigurno se ne uči sve
    - ustvari, 6000 stranica, jer se ne uči ni pola realno
    - da bi se naučile te stvari, potrebna su ti recimo tri čitanja
    - 18000 minuta je potrebno da bi se spremili svi ti ispiti
    - to je 300 sati
    - to je skoro 13 dana
    - ako učiš 5 sati dnevno, to su dva mjeseca

3. Ono za taxi za nis čru stori, najduža relacija je niska banja-ledna stena, 15km a realno nekih 20-25min he voznja. I to izađe nekih 600din loll

4. ojjj lovačkih na jednom mjestu

5. Super cene i velika sansa da i gradjani niske banje mogu uzivati u lepotama ledne stene

6. Danas mi zazvoni tel.u kolima i stanem gde se skrece u slepu ulicu ali tako da zakrcim samo deo ali da moze neko kolima da udje. I nailazi debeli namrsteni matori gmaz na jebenom tomosu u sred januara i pravo govnjar na mene, ja gledam koj mu kurac a on mi onako rukom oštrim potezima pokazuje da se sklonim. Jos slozio neku namrstenu govnjarsku facu..pa me imitira kako razgovaram telefonom. Tolko sam ispiszdeo da sam hteo da mu jebem mamicu..al namćor dao po gasu motorče i prošao tamo gde je mogao i bez jeddnja govana.

7. показаћеш му његовог бога други пут

8. usrao se kad si krenuo da vadiš metarski štap kulena da mu očitaš bukvicu

9. nije mi bilo svejedno ali on se prvi uplasio

10. Šta mislite, da li je jači kulen ili pečenica?

Kulen jeste onako sabijeniji, ali ima manju površinu za udar i lakši je, jebem li ga.

Mogu da zamislim tuču između kostića i tilma hah, biju se kulenjem i kostić viče: "moj kulen je jači od tvog opaaaaa".

11. lol brt ne transferisi

12. Komšije se deru, znači njiše već pola sata. Njih 6. baba, deda, majka,otac i dva sina. Dabogda se poubijali već jednom.

13. Zbogom klasičnim cigaretama. Od danas motam. Nabavio Dž. Karelija duvan, mašinicu i sve što ide. Davim se dok povučem, ali jebiga. :(

14. Majka je na rodjakovo pitanje sta studiram rekla: italijanski.

Studiram engleski jezik.
    Iznevjerovah.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.