Moram nekom da se izjadam :((

1. E dobićeš batine za onu temu što si otvorio, samo da znaš.

2. Да ми је само знати ко је тебе одбановао...

3. Rasni ponavlja razred. Pa lol

4. Ocena možda nije merilo znanja ali gluposti svakako jeste.

5. Rasni sami reci kad i gde i koliko vas je

6. Kako se zove onaj lik koji je napisao onu prozivku "tvoja mama drka svinjama"

7. Nije on.
    Onaj lik što ima najveći prosek na defke.

8. Rasni sami reci kad i gde i koliko vas je

Dolazim kad me najmanje budeš očekivao.

9. Krle96
    Tačno papete.

Znam da je tacno, zato sam ti i napisao xD

10. +Zlaja da mogu odma bi se vratio u moju Krajinu da pobegnem od ovog sranja sto nam se desava ,ne kazem da nisi u pravu ali te karleuse i picke materine slusaju samo maloumnici koji napustaju ovu zemlju..onda se zale ode ovaj narod,pa takvi i nek idu,ali ima i dosta nas ,,normalnih''da odrze ovaj narod ,veru i tradiciju u zivotu!!

11. Dakle, jebena naučna fantastika: Obiju mi stan, ajde neka. Osiguranje mi kaže da ne pokriva ukradene objekte, nego samo štetu načinjenu stanu, ajde neka i to. Hoću da vidim uvid u polisu osiguranja - ne daju mi, iako je na moje ime. Pošto je polisu uzeo na sebe Univerzitet na kome radim, samo oni mogu da mi proslijede kopiju. Zovem Univerzitet, kažu mi da je njihova politika da isto ne daju uvid u ugovor - pa je l' me neko zajebava?! I to za moje pare! Jebo te...

12. Drzava banana. Sta su ti ukrali? Samo agresivno druze veruj mi, uhvati malog bednog radnika u osiguranju na galamu ima da pokaze i polisu i krstenicu i porodicno stablo

13. Kod jednog burazerovog drugara upala dva lopova u stan, iznabadala sedamnaestogodišnju ćerku u glavu, malo polupali stan, malo pokrali tehnike i nakita, i odgovor od osiguravajuće kuće nakon što su videli policijski izveštaj: "pa vrata stana nisu bila zaključana, tako da možete da se jebete za nadoknadu štete".

14. Obožavam kad završim sve što sam imao preko dana, uđem u online igru, onda uđem u meč i taman se uživim, e onda internet podivlja, udavi se, krene da koči i luduje na sve strane i onda me konačno izbaci iz meča.
    Tako lepo kidanje živaca, ne znam da li da izlomim komp, ruter ili glavu sopstvenu.

15. Rađ velika razlika u zakonu te zaključana brava ili ne, to sam skoro saznao.
    Glupost al jbg

16. Ako otvoris vrata sam si kriv pojeo vuk magarca.

A sto se tice zakljucavanja nije poenta u tome nego koliko je morao da se potrudi da nesto ukrade. Da pokupi bajs na ulici i da preskoci ogradu i uzme bajs nije isto.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.